Liliendal. Human Capital Management
Liliendal Human Capital Management logo af Betina

Liliendal. Human Capital Management

“Dinero sikrer, at jeg kan bruge min tid og energi på mine kerneydelser og kompetencer.”

Betina Liliendal

Hvad laver din virksomhed?

Liliendal tilbyder analyse, rådgivning og sparring indenfor alle dele af Human Capital Management på både det strategiske og taktiske plan. Der ydes support til ledelsen eller til allerede eksisterende HR-afdelinger eller som interim/ad hoc HR-partner.

Liliendal udbyder endvidere undervisning og oplæg om håndteringen af de mange generationer på arbejdsmarkedet, arbejdskultur, samt matrix- og distanceledelse og ledelse over grænser og kulturer.

Som partner i Champ står Liliendal for implementeringen og udrulningen af et intuitivt og let anvendeligt digitalt værktøj. Champ giver medarbejdere nem adgang til træning og læring og giver lederen et unikt overblik over de eksisterende kompetencer i virksomheden og bidrager i høj grad til en gunstig arbejdskultur.

Hvad er jeres vision?

At Human Capital Management løftes til et strategisk niveau ude i de danske virksomheder og organisationer. Så der også eksisterer en strategi for de mennesker, der skal sikre resultaterne og bundlinjen.

HCM er udfordret i disse år af multiple generationer på arbejdspladsen, digitalisering af processer og funktioner, hvorfor frugtkurven og julefrokosten ikke gør det alene. Derfor skal HCM opprioriteres og indgå i forretningsstrategien og ikke i hop og spring og båret af tilfældigheder, som det desværre sker mange steder.

Hvorfor har du valgt Dinero?

Jeg fik Dinero anbefalet fra en anden selvstændig og tog et intro-webinar. Jeg oplevede med det samme Dinero som værende både intuitivt og nemt at gå til. Og er kun blevet bekræftet i det igennem nu 1,5 år.

Dinero sikrer, at jeg kan bruge min tid og energi på mine kerneydelser og kompetencer, frem for på bogholderi og momsregnskab. Er jeg i tvivl, så er chatsupporten helt eminent og altid parat med relevant hjælp og forklaring.

Dernæst har Dinero helt geniale templates og instrukser om alle former for kontering og momsregler. Så er man i tvivl, er der hurtigt hjælp at hente – one-way or the other!

Hvad er din favoritfunktion ved Dinero?

Momsoverblikket og den løbende resultatoversigt og de mange skabeloner, der sikrer korrekt bogføring. Og ikke mindst registreringen af bilag samt on-line chat-assistancen. Samt funktionen med foto-tagning af bilag, der ryger direkte ind i systemet og kan konteres, imens man har det i frisk erindring.

Hvordan gør Dinero din hverdag lettere?

Dinero sikrer, at mine bilag konteres korrekt, at de arkiveres elektronisk, at fakturaer bogføres korrekt, at jeg hele tiden kan følge med i momsregnskabet og sikrer, at jeg får sat penge til side og betalt til korrekt tid. Derudover at jeg kan følge med i årsresultatet, og at jeg i det hele taget bare føler, der er styr på det. Det giver en god nattesøvn 🙂

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram