Ingen begrænsninger på posteringer

Uanset om du hopper på Dinero Starter og Dinero Pro-vognen, får du ubegrænsede posteringer. Vi ønsker nemlig ikke, at du skal opleve nogen begrænsninger for posteringer i din virksomheds regnskab.

Ubegrænsede posteringer med Dinero

Undgå begrænsninger for bogføring af køb og salg med et ubegrænset antal posteringer.

  • Ingen begrænsninger
  • Bogfør så mange du vil
  • Helt gratis

Lad dig ikke begrænse

Med Dinero får du et regnskabsprogram, som ikke giver dig begrænsninger på dit antal af posteringer. Det betyder, at du fx trygt kan bogføre et køb eller salg, uden at holde øje med et eventuelt loft.

Du får med andre ord ubegrænset adgang til at føre dit regnskab, da vi ikke ønsker at begrænse dig i forhold til eventuelle køb og salg. Når du bogfører køb og salg, sker der en postering i dit regnskab – og posteringerne får du altså fuldstændig ubegrænset adgang til.

Du skal derfor aldrig bekymre dig om at “løbe tør”, når du fx bogfører købsbilag på mobilen, mens du er på farten. I stedet kan du fokusere på andre vigtige ting for dig og din virksomhed.

Det kræver omkring 3-5 posteringer at bogføre et almindeligt salg. Derfor skal du aldrig tænke på at “løbe tør” for posteringer, når du bruger Dinero.

Gratis for både Starter & Pro

Dinero er regnskabsprogrammet til selvstændige og iværksættere, som ikke skal begrænses i deres udfoldelse.

Samtidigt vil vi heller ikke være skurken bag uforudsete udgifter, bare fordi du har mere aktivitet i dit regnskab end forventet. Det betyder jo ofte, at din forretning er i vækst, hvilket er en positiv detalje. Så med Dinero kan du altså trygt fokusere på din forretning og på at holde dit regnskab ved lige – uden at hive ekstra penge op af lommen.

Husk desuden, at uanset hvilken version af Dinero du bruger, får du ubegrænsede salgsfakturaer samt ubegrænsede kontakter.

Hvad siger vores brugere?

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram