Elektronisk indbetalingskort

Du skal kun bruge en FI-kode. Så laver Dinero automatisk en kode til indbetalingskortet, så fx fakturanummeret automatisk fremgår i din netbank, når kunden betaler. Du kan nemt importere alle betalinger i netbanken til kassekladden

Elektronisk indbetalingskort i Dinero

Få automatisk lavet FI-koder på dine fakturaer

  • Laves automatisk i Dinero
  • Importér betalinger nemt og hurtigt
  • Fakturanummer fremgår automatisk i netbank

Få Dinero til automatisk at lave indbetalingskort til dine fakturaer

Du kan få Dinero til at generere et elektronisk indbetalingskort på dine fakturaer, hvis du gerne vil bruge denne betalingsmulighed på dine fakturaer. Så kan dine kunder betale via deres netbank med indbetalingskortet med betalingskoden. 

Det minder på mange måder om en almindelig bankoverførsel, men du sikrer dig blandt andet, at kunderne ikke glemmer at skrive fakturanummeret – det fremgår automatisk af din netbank med indbetalingskortet. Funktionen er tilgængelig for alle Dinero-brugere

Alternativer til elektroniske indbetalingskort for nem betaling og bogføring:

Vær opmærksom på, at du skal bruge EAN-fakturering, hvis du sender fakturaer til det offentlige. Du har mulighed for at deaktivere betalingskoden på enkeltstående fakturaer. 

Du skal bruge en FI-kode til de elektroniske indbetalingskort

For at vi kan lave et indbetalingskort til dig, skal vi bruge en FI-kode. FI er en forkortelse for Fælles Indbetalingskort. Du får koden hos din bank.

En FI-kode består af:

  • Kortart (typen af indbetalingskort – 71. 73 og 75)
  • Debitorkonto
  • Fakturanummer
  • Kontrolkode
  • Kreditkode

Når vi laver kodelinjen til det elektroniske indbetalingskort, består det af ovenstående elementer. Det gør det muligt for banken, dig og os at bogføre betalingen automatisk. 

Når du har fået koden af banken, skal du tilføje den i Dinero. Det gør du ved at klikke på “Indstillinger” -> “Fakturaindstillinger”. Her skal du under “FI-indbetalingskort” klikke boksen af og indtaste koden. Læs mere om FI-indbetalingskort i vores supportunivers via linket.

Elektronisk indbetalingskort

Importér alle betalinger nemt og hurtigt

Vi har lavet en funktion, som gør det nemt for dig at få betalingerne ind i Dinero. Når kunderne har betalt, kan du nemlig få betalinger (med FI-koder) direkte ind i kassekladden. Du skal importere en PBS-fil (se hvordan her), som du henter i din netbank.

Når du importerer PBS-filen til din kassekladde og vælger beholdning, er alt automatisk udfyldt – og fakturaerne er registreret som betalt. Det hele kan gøres på kort tid.

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram