Nem Bankoverførsel

Giv dine kunder mulighed for at lave en bankoverførsel direkte til dig fra din faktura. Du kan også bruge Nem Bankoverførsel til at lave overførsler til leverandører, som du nemt kan bogføre uden at skulle forbi netbanken.

Nem Bankoverførsel i Dinero

Overfør penge nemt til dine leverandører, eller modtag problemfrit bankoverførsler uden at skulle forbi netbanken.

  • Nem bankoverførsel fra din kunde til dig
  • Overfør nemt til din leverandør
  • Giv dine kunder bedre muligheder for betaling

Opsætningen af Nem Bankoverførsel er nem og tager kort tid. Når du først har aktiveret den ene integration eller begge, er du klar til at bruge den smarte løsning.

Fra din kunde til dig

Når du har sat Nem Bankoverførsel via Aiia op, kan du tilføje det til dine salgsfakturaer. Når du sender en faktura til en kunde, kan de klikke “Betal online” på din faktura og lave en bankoverførsel direkte på siden – uden de overhovedet skal forbi netbanken.

På den måde bliver det nemmere for din kunde at overføre penge til dig. Det er en fordel, da du typisk undgår de bankgebyr, der er med almindelige bankoverførsler. Hvis du gerne vil være sikker på, at dine kunder ser fakturaen med det samme, kan du sende som SMS.

Når du tilbyder nemmere betaling for dine kunder, betyder det, at du hurtigere får dine penge i kassen. Du har altså færre penge ude at svømme, samtidig med at du øger din likviditet. Hvis du også gør det muligt at betale med MobilePay, bliver det endnu nemmere.

Lige nu kan du ikke bruge Nem Bankoverførsel til udenlandske betalinger.

Sådan ser din faktura ud hos kunden

De fakturaer, du sender ud, ligner det, du kender – men nu med en blå knap, hvor kunden kan klikke og betale med det samme.

Nem bankoverførsel

Når kunderne trykker på knappen, ledes de videre over til dette skærmbillede, hvor de skal vælge, hvordan de vil betale. Herefter skal de godkende med NemID eller MitID, og så er den ged barberet.

Hvordan vil du betale? MobilePay eller NemBankoverførsel

Fra dig til din leverandør

Du får mulighed for at sætte dine regninger til betaling i Dinero, så du slipper for at skulle forbi netbanken – medmindre det er udenlandske betalinger. Du skal give os adgang til din bankkonto. Næste gang du bogfører en købsfaktura til en leverandør (som et kreditkøb), kan du vælge at sætte den til betaling.

Det gør du nederst på bilagskladden, når du er i gang med bogføringen. Her indtaster du leverandørens registreringsnummer og kontonummer og så sørger vi for at sende pengene fra din konto til din leverandør.

Du kan også overføre penge via et elektronisk indbetalingskort (FI-kort).

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram