Regnskabsprogram til andelsboligforeninger

Få et regnskabsprogram til andelsboligforeninger og spar tid og kræfter på at sætte jer ind i kringlede regnskabsbegreber.

Abonnementsfakturering

Med funktionen, abonnementsfakturering, bliver fakturaer oprettet til alle medlemmer af andelsboligforeningen. Vælg fx mellem et månedligt eller årligt abonnement.

Support fra 8-23 hver dag

Med Dinero er I aldrig alene om regnskabsarbejdet. Vores kompetente support sidder klar til at hjælpe jer med at få svar på alle de spørgsmål, I måtte have til andelsboligforeningens regnskab.

Nemt og brugervenligt regnskabsprogram

Med Dinero kan du få et nemt og brugervenligt regnskabsprogram, helt uden begrænsninger på fakturaer, posteringer og kontakter. Du kan altså sende alle de fakturaer, du har lyst til, bogføre moms med ét klik m.m.
Hvorfor Dinero?

Godkendt af Erhvervsstyrelsen

Med den nye bogføringslov skal bilag og arbejdsgange være digitale. Det betyder blandt andet, at alt skal registreres og opbevares digitalt i et certificeret og godkendt regnskabsprogram. Der skal også løbende tages sikkerhedskopier af alt regnskabsmateriale og meget andet for at leve op til kravene i den nye bogføringslov.

Dinero er et godkendt og certificeret regnskabsprogram (registreringsnummer: fob165082), så du kan trygt bruge Dinero til regnskab og bogføring.

0

Aktive virksomheder

0

Sendte fakturaer

0

Brugere online nu

Spar tid og penge med Dinero regnskabsprogram

Brug Dinero regnskabsprogram til andelsboligforeninger, og modtag betaling via Mobilepay. Det gør det nemt for jer, der sidder i bestyrelsen, løbende at holde øje med hvem der betaler fakturaerne, og hvem der eventuelt afviser dem. Desuden slipper I for at bogføre det, da det sker helt automatisk.

Med MobilePay bliver betalingsprocessen også hurtigere for foreningens øvrige medlemmer, da det kun kræver et enkelt swipe i MobilePay-appen for at få betalingen i hus. Det må da siges at være en win-win situation.

Med Dinero kan I også uploade alle foreningens bilag til skyen. Det betyder, at I ikke længere bekymre jer om krøllede eller mistede bilag. I kan tilgå jeres bilag når som helst og hente dem ned fra skyen igen, når I skal bruge dem.

Prøv foreningsversionen af Dinero

I kommer ikke udenom, at der skal laves regnskab for jeres andelsboligforening, men I bestemmer selv, hvor kringlet det skal være at lave.

Få foreningsversionen af Dinero og oplev hvor simpelt regnskabsarbejdet, for jeres andelsboligforening, kan gøres. Med foreningsversionen i Dinero kan I fx nemt tilbagebetale medlemmer, som har lagt ud for en fælles udgift (udlæg) og bogføre både købet og tilbagebetalingen gennem vores foreningsskabeloner i Dinero Crowd.

Fordelen ved foreningsversionen af Dinero er også, at den er skåret helt ind til benet. Det betyder, at I slipper for at se på irrelevante funktioner, og udelukkende kan koncentrere jer om de funktioner, som er relevante for netop jeres regnskab.

Fritaget for moms?

Er jeres andelsboligforening fritaget for moms? Så er momsfri Dinero helt ideelt til jeres regnskab. Slip for at se på alt, der har med moms at gøre, og få et større overblik over andelsboligforeningens regnskab.

Hvis I en dag får behov for at momsregistrere jeres andelsboligforening, så er der ingen grund til bekymring. I kan nemlig nemt og hurtigt skifte fra momsfri Dinero til den momspligtige version.

Kom i gang med Dinero

Skal vi hjælpe jer med at komme i gang? Så kan I blive klogere med vores guide til opsætning i Dinero. Her får I en trin-for-trin guide i Dinero, så I er helt klar til at komme i gang med regnskabsarbejdet i jeres andelsboligforening.

Oftest stillede spørgsmål

Det bedste regnskabsprogram til andelsboligforeninger er dét, som er udarbejdet til foreninger. Derfor tilbyder vi en foreningsversion af Dinero.

I andelsboligforeningen har I næppe tid og motivation til at sætte jer ind i kringlede regnskabsbegreber og regler til at udføre regnskabsarbejdet. Det ideelle regnskabsprogram for jeres andelsboligforening er derfor et simpelt regnskabsprogram, som hjælper jer med at få regnskabet hurtigt og sikkert i hus.

Med Dinero bliver regnskabet nemmere og mere overskueligt for alle i jeres andelsboligforening. Både for dem som skal lave regnskabsarbejdet og for de medlemmer, som ønsker at følge med i udviklingen af andelsboligforeningens økonomi.

 

Hvis I vælger en af Dinero Starter-pakkerne, får I en masse funktioner til andelsboligforeningens regnskabsarbejde. I får fx adgang til Dinero mobil-appen, så I kan klare regnskabet på sofaen eller på farten.

Hvis I vælger at udvide til Dinero Pro, får I adgang til flere automatiserede funktioner, såsom fuld adgang til vores digitale bogføringsassistent, som hjælper jer med at bogføre på den rigtige konto hver gang. Vi er ikke i tvivl om at, bogføringsassistenten vil blive et populært medlem i andelsboligforeningen.

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram