Regnskabsprogrammet til VVS'ere

Som VVS'er udfører du ofte dit arbejde ude hos kunden. Derfor har du brug for at kunne klare regnskabet på farten. Med Dinero skal du bruge mindre tid på bogføringen, så du får mere tid til opgaver og virksomheden generelt.

Undgå, at dit tilbud går i vasken

Med vores brugervenlige tilbudsmodel kan du på kort tid udarbejde og sende tilbud til dine kunder. Du får dermed et godt overblik over status på dine tilbud.

Når kunden har accepteret, kan du nemt lave tilbuddet om til en faktura og sende til kunden.

Send faktura på SMS

Spar tid, og modtag betaling hurtigt fra dine kunder ved at sende din faktura på SMS. Send fakturaen afsted med få klik, så kunden kan betale med det samme i stedet for at skulle åbne en mail og gennem mange flere trin. Du kan derudover også sende påmindelser, rykkere og tilbud.
Læs mere om funktionen

Brugervenlig mobil-app

Tag dit regnskab med dig overalt med vores mobil-app. Her kan du klare den daglige bogføring, mens du er på farten mellem to kunder eller møder. Appen fås til iPhone og Android.

Download Dinero App lige her

Godkendt af Erhvervsstyrelsen

Med den nye bogføringslov skal bilag og arbejdsgange være digitale. Det betyder blandt andet, at alt skal registreres og opbevares digitalt i et certificeret og godkendt regnskabsprogram. Der skal også løbende tages sikkerhedskopier af alt regnskabsmateriale og meget andet for at leve op til kravene i den nye bogføringslov.

Dinero er et godkendt og certificeret regnskabsprogram (registreringsnummer: fob165082), så du kan trygt bruge Dinero til regnskab og bogføring.

0

Aktive virksomheder

0

Sendte fakturaer

0

Brugere online nu

Er du i tvivl om, vi er det rigtige regnskabsmatch for dig? Så kontakt vores support for at høre, hvordan vi bedst hjælper dig. Vi flytter dit regnskab helt gratis – udfyld denne kontaktformular. Så kontakter vi dig til en snak om, hvordan vi bedst flytter dig til Dinero.

Fra rørføring til bogføring på ingen tid

Med Dinero behøver du ikke at kende til komplicerede bogføringsregler, og du behøver ikke at være i nærheden af en computer for at få styr på regnskabet. Du kan nemt bogføre uden fejl med vores bogføringsskabeloner, hvor du bare skal indtaste få oplysninger. Med Dinero lever dit regnskab altså helt automatisk op til reglerne.

Bogføring skal være nemt – Mød din bogføringsassistent

Det er “piece of cake” for dig at installere varme- og sanitetsanlæg, men måske er bogføring ikke lige din foretrukne opgave. Det er dog en nødvendig del af jobbet. Derfor vil vi gøre det nemt for dig, så du kan bruge endnu mere tid på VVS-arbejdet.

Vi har derfor udviklet bogføringsassistenten, som hjælper dig med at bogføre købsbilag på de rigtige konti, så der fx er styr på, at du får de rigtige moms- og skattefradrag. Du skal blot vælge, hvilken sammenhæng købet er gjort i, og så afgør systemet, hvilken konto udgiften skal bogføres på.

Bogføringsarbejde kan faktisk være ligeså sjovt som ventilations- og sanitetsarbejde.

Oftest stillede spørgsmål

Det bedste regnskabsprogram til VVS’ere er et program, hvor du sparer tid og kræfter på regnskabet, så du får mere tid til VVS-arbejdet. Det skal være nemt at være selvstændig VVS’er, og derfor har vi udviklet et regnskabsprogram, der hjælper dig med at klare bogføringen på ingen tid.

Med Dineros mobil-app kan du bogføre, sende tilbud og fakturaer på farten. Du behøver ikke at kende til komplicerede regnskabsregler og begreber, da programmet helt automatisk sørger for dette.

Dinero Starter er et gratis regnskabsprogram, hvor du kan udarbejde et fuldendt regnskab.

Hvis du vil gøre regnskabet endnu nemmere, kan du med Dinero Pro få adgang til en masse funktioner og integrationer. Her kan du bl.a. få bogføringssupport alle dage fra 8-23, bogføringsassistent og mange andre værdiskabende funktioner.

Klik på linket for at læse mere om mulighederne: https://dinero.dk/priser/

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram