Spring til indholdet

Nemt og brugervenligt Tilbudsmodul

Med vores smarte tilbudsfunktion kan du på ingen tid lave og sende tilbud til dine kunder. Når de har accepteret, kan du sende en ordrebekræftelse og lave tilbuddet om til en faktura med få klik i tilbudsmodulet

Tilbudsmodul

i Dinero

Send tilbud direkte til dine kunder – og lav dem om til fakturaer på ingen tid

  • Send direkte til kunder med Dinero
  • Godt overblik over status på dine tilbud
  • Lav tilbud om til faktura med få klik

Send tilbud direkte til dine kunder med Dinero

Har du brug for at sende tilbud til kunder? Så kan du nemt gøre det med vores smarte tilbudsfunktion. Det er nemlig både nemt at oprette og sende tilbud – som hurtigt kan laves om til en faktura.

Hvis du sender mange tilbud, kan det være svært at holde overblikket. Det er dog ikke tilfældet med vores tilbudsmodul. Her kan du se aktuel status på alle tilbud, og du kan sortere efter, om de er accepteret, afvist eller faktureret. Du kan vedhæfte filer til tilbuddet, hvis du har behov for det.

Giver du rabat til nogle kunder, eller har I aftalt særlige betingelser? Så kan du tilføje det til kontakten (kunden) i CRM-modulet. Så kan du nemt se, om I fx har aftalt en fast rabat eller særlige vilkår, inden du sender et tilbud. Du har også mulighed for at sende tilbud, tilføje rabatter og meget andet i mobil-appen.

Har kunden godkendt – send ordrebekræftelse på tilbuddet

Funktionen er kun tilgængelig for Dinero Pro- og Dinero Total-brugere. Når kunden har accepteret dit tilbud, kan du sende en ordrebekræftelse. Du bestemmer selv, om du vil sende den via Dinero eller fra din egen mail. Det kan være en fordel at sende fra din egen mail, så I fx kan få styr på eventuelle detaljer. 

Du kan ændre standardteksten, som vores funktion til ordrebekræftelse sender ud – “Indstillinger” -> “Sprog” -> “Udsendelser” -> “Dansk” (eller Engelsk) -> “Ordrebekræftelsesudsendelse”. 

Omdan direkte til en faktura i tilbudsmodulet

Når arbejdet er fuldført, eller kunden har modtaget sine varer, skal han have en faktura. Det tager kun få klik i tilbudsmodulet. Gå ind på tilbuddet, du vil lave om til en faktura, og tryk på “Opret faktura” – så opretter Dinero automatisk en faktura, som indeholder alle oplysninger fra tilbuddet. 

Hvis du har brug for at tilføje ekstra produkter eller en rabat på fakturaen, kan du også det. Herefter er det bare at godkende og sende fakturaen til kunden, så du kan få dine penge. Hvis der er tale om mange produkter, giver overskrifter på dine tilbud og fakturaer et bedre overblik. 

0

... har allerede tilmeldt sig dinero!

Vidste du, at der er sendt 0 fakturaer fra Dinero?