Prøv vores nye bankafstemning

Denne funktion har jeg glædet mig særligt meget til at fortælle, for den har været efterspurgt af rigtig mange Dinero-brugere.


Vi har netop lagt vores bankafstemning ud til frit brug i en testudgave. I første omgang er testudgaven af bankafstemningen gratis for alle Dinero-brugere. Når bankafstemningen går ud af test, bliver den en del af Dinero Pro.

Vi arbejder stadig på funktionen, og der kan derfor være fejl i bankafstemningen. Det betyder også, at supporten ikke kan hjælpe dig med bankafstemningen lige nu. Men leg endelig løs med bankafstemningen 🙂

Oplever du fejl, hører vi meget gerne fra dig. Hiv fat i supporten på chatten mellem kl 8-23, alle dage. På forhånd tak 🙂

Hvad er bankafstemning?

Først og fremmest vil jeg gerne understrege, at når du bruger vores bankafstemning, så er du faktisk ikke inde og røre ved noget i dit regnskab. I bankafstemningen kan du altså klikke rundt ligeså tosset, du vil, uden at det på nogen som helst måde påvirker dit regnskab.

Bankafstemningen er udelukkende et kontrolværktøj, som du kan bruge til at kontrollere, at din bogføring stemmer overens med det, der rent faktisk er trukket eller indsat i banken.

Du bruger altså bankafstemning til at kontrollere, at kassen passer. Det betyder, at du får bedre styr på dit regnskab – og dermed en mindre revisorregning og undgår problemer med SKAT, fordi der ikke er styr på pengene.

Automatisk bankafstemning

Det lyder måske ikke som den fedeste fest at skulle lave bankafstemning. Derfor har vi selvfølgelig automatiseret bankafstemningen 🙂

Det betyder, at systemet automatisk matcher dine bankposteringer med din bogføring. Det hænder selvfølgelig, at systemet ikke kan få det hele til at passe sammen.

Så tager du bare fat i bogføringen i højre side af skærmen og trækker den over på bankposteringen i venstre side af skærmen. På den måde får du hurtigt styr på hele din bankafstemning.

Sådan kommer du i gang

Log ind i Dinero og vælg menupunktet “Bank”.

Nu skal du vælge din bank.

Når du har valgt din bank, skal du alt efter valg af bank logge på med det NemID, som er tilknyttet din virksomheds bankkonto, eller med den mobilkode/servicekode, som du finder inde i din netbank.

Sikkerhed

Jeg kan godt forstå, hvis du synes, det er en smule grænseoverskridende at give dit regnskabsprogram adgang til din bankkonto.

Dine data er naturligvis fuldstændig sikre og behandles fortroligt. Derudover vil jeg gerne tilføje, at du udelukkende giver os adgang til at kopiere dine posteringer til Dinero.

Du kan naturligvis altid afbryde forbindelsen mellem din Dinero-konto og din bank, hvis du ønsker det.

Vi sender selvfølgelig en nyhedsmail, når bankafstemningen ikke længere er i test.

Martin Thorborg
Martin Thorborg Dinero
Martin er medstifter af Dinero, hvor han sidder i direktørstolen. Han er et kendt ansigt på den danske iværksætterscene med en række succes-startups i bagagen – erfaringer, han i øvrigt deler ud af gennem foredrag rundt i landet.

13 kommentarer

 1. Er det ikke muligt at stemme banken af på “gammeldags” måde? Kan man ikke køre kontokort ud for hvad der er bogført i banken som man kunne inden opdatering af systemet!

 2. Hej Helle

  Ja det er stadig muligt og du kan bruge denne video til det. https://www.youtube.com/watch?v=gkf2dcYHjJY&t=1s

  God dag til dig 🙂

  De bedste hilsner Lennart – Dinero

 3. Jeg har flere konti i banken ift virksomheden. Er det ikke muligt at føre mere end 1 konto til Dinero/bankafstemning?

 4. Hej Jesper 🙂

  Du kan sagtens afstemme flere konti i bankafstemningen. Du følger del 5 i denne guide: https://dinero.dk/support/bankafstemning-dinero/

  Du må have en rigtig god weekend 🙂

  De aller bedste hilsner Sana – Dinero Support.

 5. Har talt med min revisor angående bankafstemning og han efterspurgte om det var muligt at udskrive sin bankafstemning fra Dinero. Efter at have talt med jeres support via chatten kan jeg forstå at det ikke er muligt. Kan du oplyse om der kommer en sådan mulighed når test perioden er overstået? mvh Mark

 6. Hej Mark

  Det er som udgangspunkt ikke en mulighed der vil komme i fremtiden. Vi arbejder her i Dinero jo hen i mod, at gøre regnskab så papirsløst som muligt og yderligere ser vi nok ikke rigtigt formålet med denne funktion.

  De bedste hilsner Lasse – Dinero

 7. hej Er det ikke det er gratis at prøve bankafstemning nu? Jeg har lige logget ind, men der står at man skal være Dinero pro inden man må bruge den.

 8. Hej Alice

  Det har tidligere været gratis at bruge bankafstemning lige da vi lancerede det, men det kræver nu Dinero Pro for at bruge det. Du kan under “Mine bankforbindelser” fjerne adgangen til dine bankkonti, der skulle være sat op. Har du udfordringer med dette, så anbefaler jeg du lige tager fat i os via chatten, så skal vi hjælpe dig 🙂

  De bedste hilsner Lasse – Dinero

 9. Hej jeg har problemer med at få dinero til at logge ind på min bank .,, hvad gør jeg

 10. Hej Benyamin

  Du skal være velkommen til at skrive til vores chat-support. Du fanger os nederst i højre hjørne på dinero.dk fra kl 9-22. Så der vi på udfordringen.

  Du må have en rigtig god dag 🙂

 11. Jeg har prøvet at oprette banken men det er ikke lykkedes. Jeg bruger samme lockin som når jeg skal på netbanken og jeg har oprettet en mobilbankkode. Det virker ikke. Jeg har også forsøgt at få min e-mailadresse ind på profilen, men får ike lov, da den er i brug på et andet firma, som skal slettes.

 12. Hej Anita

  Du må meget gerne skrive ind til vores chat-support – Så ser vi på det med det samme 🙂

  Du må have en rigtig god dag 🙂

  De a

Kommentarer er lukket.

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram