Spring til indholdet

Læsetid: under 2 minutter

Prøv vores nye bankafstemning

Denne funktion har jeg glædet mig særligt meget til at fortælle, for den har været efterspurgt af rigtig mange Dinero-brugere.

Placeholder billede til bloggen

Vi har netop lagt vores bankafstemning ud til frit brug i en testudgave. I første omgang er testudgaven af bankafstemningen gratis for alle Dinero-brugere. Når bankafstemningen går ud af test, bliver den en del af Dinero Pro.

Vi arbejder stadig på funktionen, og der kan derfor være fejl i bankafstemningen. Det betyder også, at supporten ikke kan hjælpe dig med bankafstemningen lige nu. Men leg endelig løs med bankafstemningen 🙂

Oplever du fejl, hører vi meget gerne fra dig. Hiv fat i supporten på chatten mellem kl 8-23, alle dage. På forhånd tak 🙂

Hvad er bankafstemning?

Først og fremmest vil jeg gerne understrege, at når du bruger vores bankafstemning, så er du faktisk ikke inde og røre ved noget i dit regnskab. I bankafstemningen kan du altså klikke rundt ligeså tosset, du vil, uden at det på nogen som helst måde påvirker dit regnskab.

Bankafstemningen er udelukkende et kontrolværktøj, som du kan bruge til at kontrollere, at din bogføring stemmer overens med det, der rent faktisk er trukket eller indsat i banken.

Du bruger altså bankafstemning til at kontrollere, at kassen passer. Det betyder, at du får bedre styr på dit regnskab – og dermed en mindre revisorregning og undgår problemer med SKAT, fordi der ikke er styr på pengene.

Automatisk bankafstemning

Det lyder måske ikke som den fedeste fest at skulle lave bankafstemning. Derfor har vi selvfølgelig automatiseret bankafstemningen 🙂

Det betyder, at systemet automatisk matcher dine bankposteringer med din bogføring. Det hænder selvfølgelig, at systemet ikke kan få det hele til at passe sammen.

Så tager du bare fat i bogføringen i højre side af skærmen og trækker den over på bankposteringen i venstre side af skærmen. På den måde får du hurtigt styr på hele din bankafstemning.

Sådan kommer du i gang

Log ind i Dinero og vælg menupunktet “Bank”.

Nu skal du vælge din bank.

Når du har valgt din bank, skal du alt efter valg af bank logge på med det NemID, som er tilknyttet din virksomheds bankkonto, eller med den mobilkode/servicekode, som du finder inde i din netbank.

Sikkerhed

Jeg kan godt forstå, hvis du synes, det er en smule grænseoverskridende at give dit regnskabsprogram adgang til din bankkonto.

Dine data er naturligvis fuldstændig sikre og behandles fortroligt. Derudover vil jeg gerne tilføje, at du udelukkende giver os adgang til at kopiere dine posteringer til Dinero.

Du kan naturligvis altid afbryde forbindelsen mellem din Dinero-konto og din bank, hvis du ønsker det.

Vi sender selvfølgelig en nyhedsmail, når bankafstemningen ikke længere er i test.

Martin Thorborg
Martin Thorborg
Martin er medstifter af Dinero, hvor han sidder i direktørstolen. Han er et kendt ansigt på den danske iværksætterscene med en række succes-startups i bagagen – erfaringer, han i øvrigt deler ud af gennem foredrag rundt i landet.

0

... har allerede tilmeldt sig dinero!

Vidste du, at der er sendt 0 fakturaer fra Dinero?