Dinero Total vs. bogholder

Bogholder eller Dinero Total? Her på siden kan du sammenligne de to og se, om Dinero Totals erfarne bogholderteam er den rigtige løsning for dig.

Få en virtuel bogholder til en fast lav pris

Vælg Dinero Total her

Vores bogholder-team bogfører løbende, hvor en traditionel bogholder typisk opdaterer regnskabet månedligt eller hvert kvartal. Jo hurtigere du uploader dine bilag til os, jo hurtigere kan vi bogføre. Vil du vide mere – lad os tage en uforpligtende snak.

Nemt og praktisk for dig

 • Vi laver hele dit regnskab, så du sparer tid og slipper for bekymringer

 • Vores bogholdere sørger for, at der er styr på hele regnskabet, så du kan slappe af

 • Få alle dine tal til moms og skatteopgørelse – inkluderet i prisen

Find din pris med det samme

Størrelsen på din virksomhed påvirker mængden af arbejde for vores bogførings-team.

Træk i slideren nedenfor for at se din pris.

Din pris

397,-

Pr. md. pr. firma excl. moms

Angiv din årlige omsætning

0 — 250.000,-

Prøv Dinero Total

Om bogholdere og Dinero Total

En bogholder er en ekstern hjælp til regnskabet for mange virksomheder. Bogholdere får typisk tilsendt kvitteringer og bilag, som de bruger til at opdatere regnskabet månedligt eller hvert kvartal. De kan også agere sparringspartnere i forhold til investeringer og skat.

Dinero Total er regnskabsprogrammet til iværksættere, selvstændige og mindre virksomheder, som gerne vil slippe for at skulle bekymre sig om regnskabet. Vores erfarne bogholder-team ordner alt for dig. Jo hurtigere du uploader dine kvitteringer, jo hurtigere bogfører de dem.

Hvad er forskellen på Dinero Total og en bogholder?

Dinero Total er en rigtig god kombination af automatisering og kompetente Dinero-hoveder. Vi har taget vores mangeårige viden og automatiseringer og kombineret dem med Frederik, som er en af vores mest erfarne regnskabseksperter, og hans team.

Vi overlader aldrig dit regnskab 100% til en robot. Vi udnytter de mange fordele, automatisering giver os – og dermed dig – så du har et regnskab, der altid er opdateret og korrekt.

Hvem skal jeg vælge?

Det vigtigste er, at du vælger en løsning, du føler dig tryg ved. Foretrækker du en, du kan mødes med fysisk, eller er det okay, at hjælpen foregår over mail og chat? Og er prisen og opdateringsfrekvensen også vigtig for dig?

Der er erfarne bogholdere i begge løsninger. Hvis du vælger Dinero Total, klarer vi hele dit regnskab, så du får tid til alt det, der giver værdi for dig. Hvis du allerede bruger Dinero, beholder du samme velkendte interface – vi har bare fjernet et par knapper. Du sender dine bilag med vores smarte app eller over mail, og så bliver de løbende bogført. Foretrækker du et fysisk møde, er en traditionel bogholder måske løsningen.

Har du stadig svært ved at beslutte dig for, om du skal vælge Dinero Total eller en traditionel bogholder? Så ringer vores bogholdere dig gerne op til en uforpligtende snak om dine behov (lige nu har vi desværre kun åbnet for enkeltmandsvirksomheder)

Hvorfor skal jeg så vælge Dinero Total?

Den helt store fordel ved at vælge Dinero Total er, at du slipper for at lave regnskab. Vi klarer hele regnskabet – og vi står selvfølgelig til rådighed, hvis du har spørgsmål.

Vi bogfører alle dine bilag. Vi afstemmer din bank. Vi beregner din moms. Vi beregner din årsopgørelse. Kort sagt, klarer vi det hele, så du trygt kan glemme alt om regnskab. De erfarne Dinero-bogholdere sørger for den daglige bogføring, og du kan altid logge ind og se dit regnskab.

Når du slipper for de tidskrævende bogføringsopgaver i hverdagen, får du mere tid til din virksomhed og andet, der giver værdi for dig i hverdagen. Og du kan gøre det med god samvittighed, da der er styr på dit regnskab. Der er ingen binding, og prisen er baseret på din omsætning.

Det med prisen

Når du vælger Dinero Total, ved du altid, hvad prisen er – uanset hvor mange bilag eller andet vores bogholderteam hjælper dig med. Dinero Total koster fra 397 kr./måned ekskl. moms. Brug slideren til at se din pris lige nu. Husk også, at du med i prisen får vores beregner til dit oplysningsskema (som man normalt betaler for udover sit Dinero Pro-abonnement).

Prisen er fast og baseret på din omsætning. Hvis du sparer bare én time om måneden ved at bruge Dinero Total, har du en time mere til dine kunder. Og så er de penge hurtigt tjent hjem igen.

Support, support, support!

Med Dinero Total får du ikke kun hjælp til bogføringen og alle tal til moms og oplysningsskema. Du kan også få hjælp af vores dygtige team, som står klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til regnskabet eller bogføringen. Du har med andre ord altid adgang til en betroet regnskabspartner.

Vil du vide mere?

Så ringer vores bogholdere dig gerne op, så I kan få en uforpligtende snak om dine behov og Dinero Total.

P.t. har vi desværre kun åbnet for enkeltmandsvirksomheder, der opfylder disse forudsætninger.

Kan jeg flytte mit regnskab til Dinero?

Vi hjælper dig med at flytte regnskabet, så det sker nemt, hurtigt og gnidningsfrit, uanset hvilken version af Dinero du vælger. Hvis du vælger Dinero Total, slipper du for at lave regnskab, når vi har flyttet det.

Flyt mit regnskab til Dinero

Oftest stillede spørgsmål

 1. Det kommer an på dine behov og ønsker. Med Dinero Total slipper du helt for at skulle bekymre dig om regnskabet, da vores erfarne bogholder-team ordner alt for dig. Vi opdaterer regnskabet løbende, hvor en traditionel bogholder typisk gør det en gang om måneden eller hvert kvartal.

 2. Dinero Total er en rigtig god kombination af kompetente Dinero-hoveder og automatisering. Vi har nemlig taget vores mangeårige viden og kombineret den med Frederik, som er en af vores mest erfarne regnskabseksperter, og hans team.

  Vi udnytter de mange fordele ved automatisering, så dit regnskab altid er opdateret og korrekt – til en fast lav pris. Vi overlader aldrig dit regnskab 100% til en robot.

 3. Vi har kun åbnet op for enkeltmandsvirksomheder lige nu – men vi arbejder hårdt på at åbne op for flere.

  Derudover skal din virksomhed:

  – Beskattes efter almindelige regler (ikke VSO)
  – Kun have én erhvervskonto
  – Ikke modtage eller betale med kontanter
  – Ikke eje bygninger eller værdipapirer
  – Ingen ansatte have – du skal kun være dig selv
  – Ikke være lønsumspligtig

  Passer du ind i disse kriterier? Så skal du bare skrive dig op.

 4. Det er især på dette punkt, Dinero Total adskiller sig fra en klassisk revisor eller bogholder, som typisk opdaterer dit regnskab månedligt eller kvartalsvis.

  Jo hurtigere du sender os dine bilag, jo hurtigere kan vi bogføre dem. Det er det eneste, det kræver af dig.

  Dit regnskab skal selvfølgelig være opdateret, så du altid har det økonomiske overblik og aktuelle nøgletal lige ved hånden.

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram