Samlet lønbilag – Sådan bogfører du et samlet lønbilag

• Læsetid: under 2 minutter

• Sidst opdateret 30/09/2021

Denne guide er til dig som ønsker at bogføre alle lønudbetalinger i et bilag

Obs.: Bruger du Danløn, kan du importere filerne direkte ind i Dinero, så du er fri for at teste noget selv. Se videoen om hvordan du kobler Dinero og Danløn sammen.

Der findes 2 typer af ansatte, funktionæransatte og timelønnede. Den væsentligste forskel på en funktionær og timelønnet er, at en funktionæransat får løn under ferie, hvor den timelønnede optjener feriepenge, som udbetales via fx. FerieKonto.

Denne guide hjælper dig med at bogføre alle dine lønudbetalinger i et bilag, hvis du ønsker at bogføre lønningerne pr. medarbejder, så kan du se følgende guides.
1. Funktionæransatte (se guide til bogføring af løn til funktionæransatte)
2. Timelønnede (se guide til bogføring af løn af timelønnede)

Sådan bogføres et samlet lønbilag