Vi flytter dit regnskab fra Billy helt gratis!

Det sker altså på nøjagtigt samme måde, som hvis din revisor skulle flytte regnskabsprogram for dig.

Har du forudbetalt for dit Billy-abonnement?

Det skal du ikke være ked af, for vi giver dig din resterende periode tilbage i form af Dinero Pro (op til 12 måneder). Det eneste, du skal gøre, er at sende os din faktura fra Billy.

Har du et andet forudbetalt regnskabsprogram? Så matcher vi også det.

Hvordan er processen?

Faktisk er det ufatteligt simpelt.

Vi har brug for nogle tal fra dig. Du får at vide, hvad vi skal bruge, når vi kontakter dig – og vi hjælper dig også med at finde tallene i Billy.

Når det er klaret, sørger vi for, at flytningen fra Billy går så nemt som overhovedet muligt – og så er du klar til at bruge Dinero 🙂

  1. Indtast dine oplysninger i formularen
  2. En af vores dygtige kollegaer hurtigt tilbage med information omkring processen og aftaler det videre forløb for din regnskabsflytning.
  3. Vi indtaster din åbningsbalance og sørger for at hjælpe dig i gang – hele forløbet er typisk afsluttet inden for én arbejdsuge

Hvad flytter vi fra Billy

  • Vi indtaster en åbningsbalance/saldobalance på baggrund af dit tidligere regnskab
  • Kontakter og produkter

Hvad flytter vi ikke fra Billy

Husk at tage backup fra Billy

Det er dit ansvar at gemme dit regnskab i fem år. Derfor skal du tage en backup. For at tage backup i Billy skal du logge ind -> Gå til “Regnskab” –> “Eksporter” og tage et udtræk af følgende:

Vi hjælper med det meste

Vi vil strække os rigtig langt for at hjælpe dig, det bedste vi kan. Viser det sig, mod forventning, at du har nogle mere komplicerede forhold i dit regnskab, kan det ske, vi ikke kan hjælpe dig. Men så kan vi henvise dig til en revisor, som du kan hyre til jobbet – det sker dog kun i meget få tilfælde.

Vi glæder os til at hjælpe dig med at komme godt i gang med Dinero!

Guide til flytning af regnskab

Har du endnu ikke besluttet dig for, hvilket regnskabsprogram du vil vælge – eller overvejer du at skifte regnskabsprogram? Vi har lavet en guide, hvor du gode råd og anbefalinger til, hvad du skal være opmærksom på, når du skal vælge regnskabsprogram. Hent den her.

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram