Jesper Balleby Hansen
Geniads Words Matter logo blå

Geniads

“Uden økonomisk baggrund kan bogføring godt være noget af en udfordring, men ikke med Dinero. ”

Jesper Balleby Hansen

Hvad laver din virksomhed?

Geniads er et digitalt bureau specialiseret i betalt markedsføring (PPC) på søgemaskiner såsom Google og Bing. Vi er “Premier Google Partner”, hvilket betyder, at vores team er certificeret gennem en række eksaminer, og Google vurderer, at vores resultater og service er mere end tilfredsstillende.

Virksomheden blev stiftet i starten af 2013. I dag omfatter vores portefølje 80 forskellige kunder i en lang række forskellige brancher. Vores team af konsulenter fokuserer på at skabe gode resultater, men ligeledes at involvere kunden i et transparent og ærligt samarbejde.

Hvad er din vision?

Vores vision er at levere de bedste AdWords– og PPC-løsninger til dato. Det indebærer, at vi altid har fingeren på pulsen og ved, hvad der giver mest værdi for vores kunder.

Vi bruger ofte mottoet ”data beats emotions”, fordi vi stræber efter at træffe datadrevne beslutninger, hvilket betyder, at vores tilgang og systemer er testet og konstant under udvikling i takt med, at vi ser nye tendenser på tværs af brancher og millionvis af klik.

Hvorfor valgte du Dinero?

Dinero er et super brugervenligt regnskabsprogram. Når man ikke selv har en økonomisk baggrund, kan bogføring godt være noget af en udfordring, men ikke med Dinero, der bliver tingene bare lidt nemmere og mere overskuelige.

Vi har tidligere brugt regnskabsprogrammet Billys Billing, som egentlig var et udmærket regnskabsprogram. Det opfyldte dog ikke alle vores behov, og derfor prøvede vi at skifte Dinero, og det har vi ikke fortrudt.

Hvad er din favoritfunktion og hvorfor?

Interfacet er nemt og intuitivt og giver et hurtigt og nemt overblik over virksomhedens økonomi. Noget af det bedste ved Dinero er de forskellige forslag til, hvad ens udgifter skal bogføres under, der gør det endnu nemmere, end man turde ønske sig at bogføre.

Men det allerbedste ved Dinero er supporten – den er uovertruffen. Magen til hjælpsom og venlig support skal man godt nok lede længe efter. Har brugt den en del gange og altid med et positivt resultat.

Hvordan gør Dinero din hverdag nemmere?

Med Dinero sparer vores virksomhed en masse tid på bogføring og fakturering, så vi kan fokusere og bruge mere tid på de ting, der skaber værdi for vores kunder samtidig med, at vi løbende har et nemt og overskueligt overblik over økonomien i virksomheden.

Som jeg ser det er Dinero basalt set med til at gøre det nemmere at være iværksætter, så tak for det.

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram