Nem bogføring i anlægskartotek

Når du bogfører dine aktiver med anlægskartoteket i Dinero, bliver alt bogført korrekt. Systemet sørger også for, at alle afskrivninger sker automatisk – og de bliver løbende bogført for dig også.

Anlægskartotek i Dinero

Alle aktiver og nedskrivninger klares nemt med vores anlægskartotek

  • Bogfør aktiver i anlægskartoteket
  • Afskrivninger bogføres automatisk
  • Til ekstra stor gavn for din revisor

Bogfør dine aktiver i vores anlægskartotek

Et anlægskartotek kaldes også for et anlægsarkiv, og det bruges til at holde styr på afskrivninger af anlægsaktiver i en virksomhed. Hvis du har givet din revisor adgang til regnskabet, kan han have stor gavn af at bruge et anlægskartotek. 

Aktiver er et fælles ord for ting, som din virksomhed ejer eller har kontrol over. Det kan fx være en bil, et patent og en computer. Når vi snakker om anlægsaktiver i et anlægskartotek, er det alle dine aktiver, som forventes at have en brugstid på mere end et år – altså ting, som ikke er slidt op eller skal udskiftes inden for et år. 

Aktiver afskrives hvert år med en maksimal sats, da det forventes, at værdien af aktivet løbende falder. Som Dinero Pro-bruger kan du nemt oprette aktiver i systemet. Så sørger vi for, at det bliver korrekt bogført i kassekladden.

Afskrivninger bogføres helt automatisk

Det kræver ikke lang tid at oprette et aktiv med anlægskartoteket. Og når du har oprettet det, sørger vi også automatisk for at bogføre alle afskrivninger i den periode, du har valgt. Det er endnu en af fordelene ved ubegrænsede posteringer, som du får med Dinero. 

Når du bruger Dinero, behøver du ikke kende bogføringsreglerne for at bogføre korrekt. Med vores bogføringsskabeloner skal du blot indtaste få informationer, så bogfører systemet for dig. Bogføringsassistenten hjælper dig også løbende, når du bogfører, så der hele tiden er styr på bogføringen.

En anden smart funktion er vores automatiske bankafstemning. Den hjælper dig med at sikre, at kassen stemmer. Og den sparer dig for meget manuelt og tidskrævende arbejde i en travl hverdag.

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram