Send eller download ordrebekræftelse

Send en ordrebekræftelse til kunden, når han har accepteret dit tilbud. Det er skridtet lige inden, du sender en faktura på det arbejde, du skal udføre eller har udført. Det er nemt og hurtigt at lave og sende ordrebekræftelser.

Ordrebekræftelse i Dinero

Lav, og send en ordrebekræftelse på ingen tid

  • Send fra Dinero eller egen mail
  • Laves direkte ud fra dine tilbud
  • Download ordrebekræftelse med få klik

Send en ordrebekræftelse fra Dinero eller egen mail

Du kan nemt sende ordrebekræftelser til dine kunder med vores funktion til Dinero Pro-brugere. Når du har lavet et tilbud i Dinero, kan du hurtigt sende en ordrebekræftelse, når kunden har godkendt det. 

Det kan være en fordel at sende fra egen mail, så I samtidig kan få aftalt alle detaljer. Den kan nemt downloades inde på det relevante tilbud, og den er lige til at sende med. Ordrebekræftelsen er skridtet lige inden, du sender en faktura på det arbejde, du skal udføre eller allerede har udført. 

Det kræver kun få klik

Når du laver en ordrebekræftelse i Dinero, skal du gøre det inde på det enkelte tilbud, uanset om du vil sende den fra Dinero eller din egen mail. Klik på “Send” -> “Ordrebekræftelse”, hvis vi skal sende den for dig. Du kan ændre teksten i ordrebekræftelsen, hvis vi skal gøre det – se hvordan i ovenstående link.

Hvis du vil sende den fra din egen mail, skal du klikke på tilbuddet i oversigten og bagefter “Mere” -> “Download ordrebekræftelse”. Så er den klar til at blive vedhæftet i en mail. I Dinero kan du også nemt vedhæfte filer til faktura og tilbud

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram