Vedhæft filer til faktura og tilbud

I Dinero kan du med få klik vedhæfte egne filer til tilbud og fakturaer, så det hele er samlet i én mail. Du kan selv gøre det på enkelte tilbud/fakturaer, eller få Dinero til at gøre det automatisk på alle

Vedhæft filer til faktura og tilbud i Dinero

Vedhæft egne filer til dine tilbud og fakturaer helt automatisk

  • Send egne filer med nemt og hurtigt
  • Lad Dinero vedhæfte filer automatisk
  • Vedhæft fra computer, mobil og skyen

Send egne filer sammen med tilbud og fakturaer

Når du laver tilbud og fakturaer – og meget andet – sender vi dem direkte til kunden. Du har som Dinero Pro-bruger også mulighed for at vedhæfte filer til dine tilbud og fakturaer. Det kan fx være forretningsbetingelser, kvitteringer eller timeoverblik.

Krav til dine vedhæftede filer:

  • Skal være PDF, JPG, JPEG eller PNG
  • Må ikke være større end 2 MB

Du kan nemt vedhæfte filer, lige inden du fx sender dit tilbud fra tilbudsmodulet. Har du en standardfil, du gerne vil have vedhæftet på alle tilbud og fakturaer? Det kan du klikke af i Dinero under “Indstillinger” -> “Fakturaindstillinger” -> “Vedhæft standard filer”. 

Sammen med dine egne filer kan du også vedhæfte tilbuddet og fakturaen som PDF. Mange kunder vil gerne have dem som en PDF-fil, så det vil være en god ekstra service. De kan dog altid selv hente fx deres faktura ved at klikke på “Hent din faktura” i mailen.

Vedhæft fra telefonen, computeren og skyen

Når du har kvitteringer, købsfakturaer og andre bilag, har vi gjort det nemt at uploade dem til bilagsarkivet – det gælder både for Starter, Starter+ og Pro.

Som Pro-bruger uploades dine bilag til skyen, så du altid har adgang til dem, og de aflæses og udfyldes helt automatisk – du kan også bruge Dropbox-integrationen til at gemme filerne i skyen. Som Pro-bruger kan du uploade et bilag og bogføre det med det samme, mens du med Starter-pakkerne manuelt skal gøre det ved en computer.

Med Starter og Starter+ kan du også uploade bilag til skyen, hvor de bliver gemt. Relevante informationer (fx dato, beløb og konto) aflæses og udfyldes dog ikke. Det skal du selv gøre manuelt.

Du kan uploade filer og bilag til skyen på flere måder. På den måde kan du vælge den, der passer bedst til dig og dine behov. De er klar til at blive vedhæftet med det samme – og/eller blive en del af den almindelige bogføring.  

Filer og bilag behøver dog ikke være i bilagsarkivet, hvis du vil vedhæfte dem til tilbud og fakturaer. Du kan nemlig også vedhæfte filer direkte fra blandt andet telefon og computer.

Vi kan også vedhæfte og sende dine bilag til dig

Får du mange fakturaer og andre bilag på mail? Så kan du spare en del tid ved at få dem forwardet til Dinero automatisk, hvis du har Dinero Pro. Med Forward-integrationen kan du få videresendt dine bilag helt automatisk, så du slipper for en masse administrationsarbejde. 

Den sørger for, at PDF-, JPG- og PNG-filer bliver sendt til bilagsarkivet automatisk. Hvis bilaget er indlejret i selve mailen, er det heller ikke noget problem – det klarer den også. Du kan nemt rette og slette bilag, hvis der er sket en fejl, eller du ikke længere har brug for det.

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram