Gør det personligt med en reklamefri faktura

Alle Dinero-brugere kan sende ubegrænsede fakturaer, og med Dinero Pro kan du på ingen tid designe dine helt egne reklamefrie fakturaer – med Starter+ får du også reklamefrie fakturaer, mens vi med Starter diskret skriver, at fakturaen er sendt med Dinero

Reklamefri faktura i Dinero

Skil dig ud fra mængden med reklamefrie fakturaer

  • Design din egen faktura på ingen tid
  • Skil dig ud fra mængden
  • Vælg mellem flere sprog på fakturaen

Skil dig ud fra mængden med en reklamefri faktura

Med Dinero kan alle brugere gratis sende ubegrænsede salgsfakturaer. Hvis du vil have en reklamefri faktura, skal du have enten Dinero Starter+ eller Pro. 

Med Dinero Starter skriver vi diskret, at den er sendt med Dinero. Det har dog ingen betydning for fakturaen eller din bogføring. Du har fx altid ubegrænsede posteringer og adgang til vores rykker-modul, som er tilgængelige for alle.

Du kan også nemt lave en kreditnota, hvis du får behov for det.

Design din helt egen faktura i Dinero

Med Dinero Pro kan du give din faktura et personligt touch, som afspejler dig og din virksomhed. Med den indbyggede fakturadesigner kan du blandt andet ændre farver, skrifttyper, informationsbokse, logo, billeder og meget andet. 

Hvis du ikke vil designe din faktura helt fra bunden, har du adgang til mere end 100 fakturaskabeloner – både branchespecifikke og generelle. Så uanset om du er håndværker, butiksindehaver, konsulent eller noget helt fjerde, kan du nemt få en faktura, som er skræddersyet dine behov og ønsker. 

Mulighed for flere sprog og vedhæftning af filer

Tilbud og fakturaer i Dinero er som udgangspunkt på dansk. Du har dog også mulighed for at sende tilbud og fakturaer på engelsk, hvis du har brug for det. Det er muligt for alle brugere at sende tilbud og fakturaer på flere sprog med Dinero.

Når du skal sende dine tilbud og fakturaer, kan du med Dinero Pro vedhæfte egne filer, inden du sender dem. På den måde har du og kunden det hele samlet i én mail. Du har også mulighed for at vedhæfte tilbuddet/fakturaen som PDF. Du kan gøre begge ting på selv eller lade Dinero gøre det automatisk for dig. 

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram