Vedhæft fakturaer og tilbud som PDF

Send dine tilbud og fakturaer som PDF med Dinero. Du bestemmer selv, om du vil gøre det manuelt, eller om vi skal gøre det automatisk for dig. Det er lettere for kunden, og opsætningen tager under et minut

Vedhæft fakturaer og tilbud som PDF i Dinero

Vedhæft tilbud, ordrebekræftelse, faktura og rykker som PDF

  • Vedhæft filer med få klik
  • Vi kan gøre det automatisk for dig
  • Tager under ét minut at sætte op

Sådan vedhæfter du fakturaer og tilbud som PDF

Du kan vedhæfte både tilbud og fakturaer som PDF, når du sender dem til kunderne med Dinero Pro. Faktisk er det ikke de eneste bilag, du kan vedhæfte som PDF. Sender du fx en ordrebekræftelse, når kunden har accepteret dit tilbud? Så kan du også sende den som en vedhæftet PDF.

Først skal du oprette dit tilbud eller din faktura. Sådan vedhæfter du tilbud/faktura som PDF, når du har godkendt. Der er tale om få klik, så det tager ikke lang tid. 

Hvis du har brug for at vedhæfte filer til tilbud/fakturaer, er det lige så nemt med vores indbyggede funktion. Så har du og kunden det hele samlet, og der er intet, der skal sendes i en separat mail. 

Faktisk kan du også sende PDF’er den anden vej – til Dinero – med Pro. Du kan nemlig forwarde bilag til dit regnskab (som PDF-, JPG- og PNG-fil) og din unikke Dinero-mail. Det er især praktisk, når du får bilag på mail.

Dinero kan automatisk vedhæfte dine filer

Du kan som Pro-bruger sætte systemet op til automatisk at vedhæfte tilbud, faktura, ordrebekræftelse, følgeseddel og rykker som PDF. Så skal du ikke gøre det selv, hver gang du sender dem afsted.

Sådan får du Dinero til automatisk at vedhæfte som PDF:

  • Klik på “Indstillinger” (tandhjulet)
  • Tryk på “Fakturaindstillinger”
  • Sæt flueben i “Vedhæft som standard” under “Standard udsendelses-indstillinger”

Du har altid overblikket over dine tilbud i tilbudsmodulet, hvor du nemt kan holde øje med deres status. Når kunden har accepteret tilbuddet, kan du omdanne det til en faktura, så den er klar til at blive vedhæftet og sendt – alle kan lave et ubegrænset antal fakturaer i Dinero.

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram