Sidst opdateret 23/01/2019

Kontoplan – Sådan ser din kontoplan ud

I Dinero har vi valgt at lave en standard kontoplan. Du kan ikke slette og redigere de konti, vi har allerede har oprettet til dig. Men du kan tilføje alle de konti, du ønsker. Den er særligt udarbejdet og rammer med garanti størstedelen af dine behov. Skulle vi ikke dække dine behov, kan du som sagt oprette en konto nemt. Se her, hvordan du gør.

Vi har gjort det sådan, fordi vi med en standard kontoplan kan sikre en masse smarte funktioner i fremtiden. Fx ville Dinero Crowd ikke kunne eksistere uden. Herudover har vi en masse andre spændende/innovative tiltag på vej… GLÆD dig 🙂

Kontoplanen kan variere afhængig af virksomhedstypen, og om du er momsfritaget eller momsregistreret. Vi har forskellige kontoplaner alt efter, om din virksomhed er et selskab (ApS, IVS, mv.) eller en personlig virksomhed (PMV, enkeltmandsvirksomhed eller I/S).

Du kan se vores kontoplaner her:

Kontoplaner for momspligtige virksomheder:

Kontoplanen for selskaber (ApS, IVS & A/S).

Kontoplanen for personlige virksomheder (enkeltmandsvirksomheder, I/S, PMV, mv.).

Kontoplaner for momsfritagede virksomheder:

Momsfri kontoplan for personlige virksomheder (enkeltmandsvirksomheder, I/S, PMV)

Momsfri kontoplan for selskaber (ApS, IVS, A/S, mv.)

Tips & bonusinfo:

• I denne guide kan du se, hvordan du opretter nye konti i kontoplanen og finde svar på øvrige spørgsmål omkring vores kontoplanen.
  • Kan jeg importere min egen kontoplan fra mit gamle regnskabsprogram? Svaret er NEJ – men du kan oprette alle de konti, du vil. Se mere her. Derudover opfylder vores kontoplan langt de fleste behov.