Spring til indholdet
København K

Decimo IVS

Bredgade 36B, 1.th, 1260 København K

Åben revisor
København SV

Chaos Consulting Group

Frederikskaj 4, 1., 2450 København SV

Åben revisor
København SV

MM Care

Nordre Teglkaj 14, 4.th, 2450 København SV

Åben revisor
København Ø

Raadgiver.dk ApS

Lyngbyvej 20, 3., 2100 København Ø

Åben revisor
København Ø

Lægård Revision

Østerbrogade 62, 2100 København Ø

Åben revisor
København Ø

BN Revision Registreret Revisionsanpartsselskab

Fruebjergvej 3, 2100 København Ø

Åben revisor
København K

De Jonghe Administration ApS

Holbergsgade 10, 1.th, 1057 København K

Åben revisor
København V

Dyhr Data

Vesterbrogade 29D, 2.tv, 1620 København V

Åben revisor
København V

Dania bogføring & årsregnskab ApS

Rådhuspladsen 16, 1550 København V

Åben revisor
København K

ATINA Regnskab & Revision ApS

Ny Adelgade 5A, 3.tv, 1104 København K

Åben revisor
København S

TT Revision

Raffinaderivej 8, 2300 København S

Åben revisor
København K

Kreston CM

Adelgade 15, 1304 København K

Åben revisor

Find revisor efter din region:

Revisor i København, der er vant til at bruge Dinero?

Leder du efter en dygtig revisor i København, der kan hjælpe dig med revision eller bogholderi? Her på siden kan du få det fulde overblik over revisorer i København, der alle er eksperter i at bruge Dinero. Det er hverken revisorer eller bogholdere i København, der er mangel på – men hvis du bruger Dinero som regnskabsprogram, kan det være en stor hjælp, at din valgte revisor eller bogholder i København har erfaren i at bruge programmet. Så spørgsmålet er: Hvordan finder du nemt en bogholder eller revisor i København, der kender Dinero som sin egen bukselomme?

Nemt at få professionel hjælp

Med Dineros regnskabsprogram kan de fleste selvstændige nemt selv klare størstedelen af deres regnskab. Men der kan altid opstå situationer, hvor du har brug for professionel hjælp eller sparring. Og her vil vi selvfølgelig også gerne hjælpe dig godt på vej. For selvom du garanteret sagtens kan finde en revisor i København, der kan hjælpe dig, er der ikke en garanti for, at de har kendskab til regnskabsprogrammet Dinero. Derfor har vi samlet alle revisorer i København, der har indgående kendskab til Dinero – og som kan hjælpe dig med alt fra bogholderi i København til revision i København.

Klik dig rundt og find revisionsfirmaer i København

Har du brug for hjælp til dit årsregnskab, bogføring i København – eller er der noget, du er i tvivl om? Bare rolig – hjælpen er nær. Du kan klikke dig rundt på de forskellige bydele i København her på siden, så du nemt og bekvemt kan finde en statsautoriseret revisor i København, der kan hjælpe dig ud af kniben.

Brug kortet og tag kontakt til en revisor i København

Du får det forkromede overblik på vores kort, og når du har fundet en revisor nær dig, skal du bare klikke dig ind på revisoren eller revisionsfirmaet i København. Her får du adresse og kontaktinformation, vurdering samt en oversigt over medarbejdere. På den måde er det nemt for dig at finde en revisor i København, der lever op til dine krav – uanset om du er på udkig efter en billig revisor i København eller en bogholder, der kan sørge for, at din bogføring i København er toptunet og fejlfri.