Find en revisor i Frederiksberg

I Frederiksberg er der 59 revisorer, som er vant til at bruge Dinero. Ved at klikke på de enkelte revisorer på listen kan du se, hvordan de er bedømt. Du har også mulighed for at vælge en anden revisor i Hovedstaden – alle i vores kartotek er vant til at bruge vores regnskabsprogram, når de hjælper deres kunder.

Find revisorer på Frederiksberg, der kender Dinero


Leder du efter en kompetent revisor på Frederiksberg, der kan rådgive dig økonomisk og tage et kig på dit årsregnskab? Hvad end det er tid til at indberette din virksomheds årlige regnskab, eller du har brug for rådgivning om indberetning til skat, så er en revisor mand eller kvinde for opgaven.

Der er mange revisorer på Frederiksberg, og det kan være svært at overskue de mange muligheder. Men hos Dinero kan du få det fulde overblik over de forskellige muligheder for revision på Frederiksberg.

Bruger du selv regnskabsprogrammet Dinero, er det nok rarest med en revisor, der selv kender til programmet – og det er udelukkende sådan nogle revisorer, du finder her.

Et stort udvalg kan være uoverskueligt – vi har gjort det nemt


Du kan helt sikkert selv lave dine egne regnskaber i Dinero. Men derfor kan det stadig være rart at have en hjælpende hånd med dig, når det er tid til at få styr på økonomien i din virksomhed.

Udvalget af revisorer på Frederiksberg er stort, og du vælge selv at opsøge en masse. Det bliver bare langt nemmere, hvis du finder én her hos Dinero. Vi har nemlig lavet et overblik over de forskellige revisorer på Frederiksberg, som kan bruge Dinero i søvne.

Brug vores kort til at finde en revisor


Vi har lavet et intuitivt kort, der gør det nemt for dig at finde en revisor på Frederiksberg – altså en, der er tæt på dig. Er du ikke så vild med kort, er der også en helt almindelig liste til venstre for kortet, hvor du kan se mulighederne.

Ud over placering og navn på de forskellige revisionsvirksomheder på Frederiksberg kan du se, hvordan de enkelte revisorer er blevet bedømt af andre klienter.

Der er altså helt sikkert en revisor på Frederiksberg, som matcher dine behov – og som har de helt rigtige kompetencer.

Tag kontakt til din næste revisor på Frederiksberg her


Du kan klikke på hver enkelt revisors navn ud fra kortet eller listen til venstre for kortet. Her kommer du ind på den enkelte revisor på Frederiksbergs side, hvor du finder kontaktoplysninger.

Har du fundet en revisor, du vil bruge? Så tag kontakt til virksomheden i dag og lav en aftale. Vores kartotek er fyldt med revisorer på Frederiksberg, der alle har et bredt kendskab til Dinero.

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram