Spring til indholdet
Roskilde

Algade Revision

Algade 5, 1., 4000 Roskilde

Åben revisor
Roskilde

Dansk Revision – Roskilde

Køgevej 46A, 4000 Roskilde

Åben revisor
Roskilde

Plenge Revision

Søtoften 18, 4000 Roskilde

Åben revisor
Roskilde

Mer Revision A/S

Ledreborg Alle 130I, 4000 Roskilde

Åben revisor
Roskilde

RKL REGNSKAB

Peblingevej 56, 4000 Roskilde

Åben revisor
Roskilde

Ulla Lærke Registrede Revisorer ApS

Helligkorsvej 33C, 4000 Roskilde

Åben revisor
Roskilde

Trekroner Revision A/S

Universitetsparken 2, 4000 Roskilde

Åben revisor
Roskilde

Gundsø Revision ApS

Rytterkær 2, 4000 Roskilde

Åben revisor
Roskilde

Prima Revision

Ringstedvej 73, 4000 Roskilde

Åben revisor
Roskilde

MOMI Consulting

Helligkorsvej 55, 4000 Roskilde

Åben revisor
Roskilde

BDO – Roskilde

Ringstedvej 18, st.th, 4000 Roskilde

Åben revisor
Roskilde

Bedstebogholder.dk

Tinghusvej 27, 1.th, 4000 Roskilde

Åben revisor

Find revisor efter din region:

Her finder du nemt en revisor i Roskilde, der kan hjælpe dig

Bor du i eller omkring Roskilde? Så har vi gjort det ekstra nemt for dig at finde en revisor eller bogholder i Roskilde, der har helt styr på Dinero. For selvom du størstedelen af tiden selv kan administrere dit regnskab, kan det fra tid til anden være nødvendigt med professionel sparring. Så har du brug for revision i Roskilde, bogføring i Roskilde eller kompetent rådgivning i forhold til virksomhedens økonomi og regnskab? Så er hjælpen nær. Klik dig rundt her, eller gå på opdagelse i kortet, hvor du hurtigt finder lige præcis det, du har brug for – uanset om det er en bogholder i Roskilde eller en revisor nær dig.

Bogholder eller revisor i Roskilde? Få svaret her

Kan du nøjes med en revisor i Roskilde, eller har du også brug for en bogholder for at drive en sund forretning med et toptunet regnskab? De to fag har tendens til at overlappe hinanden, men det er faktisk vidt forskellige ting, du skal bruge dem til.

Hvad kan en bogholder hjælpe dig med?

En bogholder kan hjælpe dig med alt, der har noget at gøre med bogføring i eksempelvis Roskilde Det omfatter blandt andet de mere almindelige opgaver som bogføring, fakturaer, udarbejde regnskab, før det bliver sendt til revisoren, udarbejde løn og generelt få regnskabet til at stemme.

Hvad kan en revisor hjælpe dig med?

En revisor er den, du går til, når det er tid til rådgivning eller revision i Roskild. Det omfatter blandt andet rådgivning i forbindelse med udarbejdelse af regnskab, skat, fusion af virksomheder og forhandlinger – så her er listen noget bredere end ved eksempelvis en bogholder.

Har du brug for en revisor i Roskilde? Her er hjælpen aldrig langt væk

Når du er landet her på siden, er du tæt på at have en aftale med en dygtig revisor eller bogholder i Roskilde. Du kan selv gå på opdagelse her på siden, hvor du via geografi og anmeldelser nemt finder en revisor eller bogholder, der matcher dine krav – og som har kendskab til Dinero. Det er nemlig det smarteste for dig, og du er garanteret en kompetent revisor, der også kan hjælpe dig med din opsætning i Dinero. Find en revisor nær dig – klik dig rundt på siden her, hvor du også kan se tilgængelige revisorer i andre byer på Sjælland.