Spring til indholdet
Sorø

Frej Revision Statsautoriseret Revisionsaktieselskab

Fulbyvej 15, 4180 Sorø

Åben revisor
Sorø

VKST I/S

Fulbyvej 15, 4180 Sorø

Åben revisor
Sorø

CBA Regnskab

Kalundborgvej 89, 4180 Sorø

Åben revisor
Sorø

CCJ Rådgivning Regnskab Service ApS

Stenstrupvej 25, 4180 Sorø

Åben revisor
Sorø

Janne H Consult

Energivej 3, 4180 Sorø

Åben revisor
Sorø

Count-It 2

Søholm 1B, 4180 Sorø

Åben revisor
Sorø

Revisionsfirmaet René R Andersen

Bjernedevej 12, 4180 Sorø

Åben revisor
Sorø

Ellebæk Revision godkendt revisionsfirma

Energivej 3, 4180 Sorø

Åben revisor

Find revisor efter din region:

Har du brug for hjælp fra en talknuser?

Er du interesseret i at hyre en revisor i Sorø, der kan hjælpe dig med økonomien og regnskaberne i din virksomhed? Så kan du søge revisorer i Sorø frem her på siden, der alle har et solidt kendskab til Dineros regnskabsprogram. Alt, du skal gøre, er at søge ”Sorø” her på siden. Så får du i løbet af få sekunder en liste over Dinero-kyndige revisorer i dit område.

Hvad skal du gøre, når du skal finde den bedste revisor i Sorø?

Det er ganske nemt. Vi har sørget for, at det ikke vil tage meget af din tid, og at du kun skal bruge få klik.

Sådan søger du en revisor i Sorø frem

  1. Start med at angive, hvor i landet du gerne vil i kontakt med en dygtig revisor. Driver du virksomhed i Sorø, vil det give god mening også at søge efter en revisor i Sorø eller omegn.
  2. Du får nu vist et interaktivt kort på din skærm, hvor du kan se, hvilke revisorer i Sorø der har angivet, at de har et godt kendskab til Dinero regnskabsprogrammet. Du kan også se dem listet op i listeform ude i venstre side af din skærm, hvis du foretrækker det.
  3. Ved at føre musen hen over hver enkelt revisor kan du se, hvor mange stjerner vedkommende er blevet tildelt af tidligere kunder.
  4. Tryk nu på en revisor i Sorø, der har fået gode anmeldelser. Så bliver du sendt ind på hans eller hendes egen hjemmeside.
  5. Er du interesseret, er der nu kun tilbage at klikke dig ind under kontaktoplysninger og tage kontakt til vedkommende.

Hvorfor skal du vælge en revisor i Sorø, der har erfaring med Dinero?

Det behøver du heller ikke nødvendigvis at gøre. Men bruger du selv Dinero i det daglige, når du ordner alt, der har med bogføring og fakturering at gøre, kan det være en stor fordel. Kender din revisor til det program, du bruger, er der mange ting, der bliver nemmere: I får en bedre kommunikation, da I taler det samme sprog, og det bliver nemmere for dig at forklare ting, du har foretaget dig inde i Dinero. Bruger du ikke Dinero, er det klart, at det ikke gør en forskel for dig, hvorvidt din revisor kender til Dinero eller ej. Men derfor er du mere end velkommen til at bruge vores søgefunktion alligevel.