Automatisk beregning af nøgletal

Med Dinero får du en virtuel CFO, som beregner dine nøgletal automatisk for dig, så du altid har styr på din økonomiske performance – og nemt kan sammenligne med andre virksomheder i samme branche

Nøgletal i Dinero

Vi beregner dine nøgletal, så du kan følge med i din økonomiske performance

  • Indbygget Chief Financial Officer
  • Automatisk beregning af nøgletal
  • Følg med i virksomhedens performance

Nemt at følge med i de økonomiske nøgletal

Det er de færreste mindre virksomheder, som har en økonomidirektør eller CFO (Chief Financial Officer) til at arbejde strategisk med regnskabet og forretningen. Derfor har vi indbygget en virtuel CFO, som er tilgængelig for vores Dinero Pro-brugere. 

Assistenten beregner tre nøgletal for dig i realtid, så du kan se, hvordan din virksomhed klarer sig sammenlignet med andre i samme branche. Du kan nemt trække rapporter på tallene og eksportere dem, hvis du har brug for det.. 

De tre tal, vi beregner for dig:

De tre økonomiske nøgletal hjælper dig med at holde styr på, hvor god du er til at tjene penge på dine varer og ydelser samt efter alle omkostninger er betalt. Se alle nøgletallene ved at logge ind i Dinero og under “Regnskab” vælge “Nøgletal”. Du kan selvfølgelig også se dem i din mobil-app.

Forbedr dine tal med funktionerne i Dinero

Med Dinero får du ikke bare et brugervenligt regnskabsprogram. Du får adgang til mange integrationer og funktioner, som fx hjælper dig med at spare tid og få betaling for dit arbejde. 

Udvalg af funktioner og integrationer, som kan hjælpe med at forbedre dine nøgletal:

De forskellige funktioner og integrationer forbedrer selvfølgelig ikke dine tal automatisk. De hjælper dig i stedet med at slippe for bøvl og tidskrævende manuelle processer, så du får frigivet tid til at fokusere mere på blandt andet strategi og kundepleje.

Eksempler på nøgletal i Dinero

Herunder kan du se et par eksempler på, hvordan dine nøgletal vises i Dinero.

Hvis du vil beregne alle dine nøgletal, kan du lave en regnskabsanalyse.

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram