Se nøgletal i rapporter

Se rapporter med alle de vigtige nøgletal, og eksportér dem med få klik. Du kan sammenligne tal med sidste år direkte i udtrækket, så du har det fulde overblik over virksomhedens tilstand og fremgang

Rapporter i Dinero

Se og eksportér rapporter med vigtige nøgletal og data på ingen tid

  • Træk rapporter med få klik
  • Sammenligningstal med sidste år
  • Revisor kan selv trække rapporter

Træk rapporter direkte fra systemet med Starter og Pro

Du kan trække forskellige rapporter fra systemet, hvis du gerne vil have en oversigt over specifikke tal. Hvis det er til din revisor, kan du som Pro-kunde give adgang til dit regnskab, så han kan trække rapporter og andre relevante data selv. 

Se, og træk rapporter på:

Når du vil trække rapporterne, skal du klikke på “Regnskab” -> “Rapporter”. I rapporterne kan du blandt andet få vist konto med 0-saldo, kontonummer på kontiene, momstype (momskoder) på kontoen samt få medtaget posteringer i kassekladden.

Hvis du mest er interesseret i at se en simpel oversigt over dine indtægter og udgifter, kan du bruge overblikket i Dinero. Når du er logget ind, viser vi dig nemlig indtægter, udgifter, resultat og nøgletal (virksomhedens økonomiske performance).

Du kan også eksportere en CSV-fil, du kan bruge til Regnskab Basis (årsrapport for selskaber), ligesom du selvfølgelig også kan downloade din SAF-T-fil.

Sammenlign dine rapporter med sidste år

Kan du også godt lide at se, om der har været fremgang i virksomhedens omsætning og få et overblik over, om udgifterne er på et fornuftigt niveau eller steget meget? Vi har inkluderet sammenligningstal i rapporterne, så du hurtigt kan sammenligne dine rapporter og nøgletal med sidste år.

Det er faktisk så nemt, at der kun er tale om et enkelt klik mere, når du henter dine rapporter. Du skal nemlig kun klikke “Vis sammenligning med året før” af, når du henter din rapport – det kræver selvfølgelig, at der er nogle tal at sammenligne med, når du eksporterer rapporter og posteringer.

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram