Spring til indholdet

Integration til
ScanNet

Se her hvilke muligheder du har for at integrere din webshop og få overført dine salg og ordrer automatisk til Dinero.

Hvis du har en ScanNet webshop, kan du nu nemt integrere den med dit Dinero-regnskab. I det følgende kan du læse mere om dine muligheder for at integrere det med Dinero.
Integrationen kræver en af nedenstående udbydere, som kan koste penge.

ScanNet med Goveeto

Baseret på 0 anmeldelser

ScanNet med IEX

Baseret på 0 anmeldelser

ScanNet med Pairy

Baseret på 0 anmeldelser

ScanNet med Storebuddy

Baseret på 0 anmeldelser

ScanNet med Shipmondo

Baseret på 0 anmeldelser

Hvad er ScanNet?

Med ScanNet kan du få moderne, responsive webshop-løsninger med online betalingsløsninger. Derudover tilbyder og hoster de domæner og domænenavne til hjemmesider. Der sørges for både vedligeholdelse, support og hosting. Desuden har du rig mulighed for at tilkoble op til flere populære fragtløsninger, såsom GLS, Postnord, Bring m.m.

Man kan blandt andet bygge sin egen hjemmeside, uden at have et kendskab til kodning og design. Du kan altså skræddersy din hjemmeside og webshop til netop din virksomheds behov. Website builderen har dansk interface og manual, hvilket gør processerne omkring hjemmeside/webshop meget lettere. Ydermere kan du som kunde, kontakte deres support mandag – fredag 07.00- 19.00.

Nedenfor kan du læse mere om ScanNet, og hvad netop de kan gøre for dig. Du kan også læse om hvilke fordele og ulemper der er ved integration.
Samt hvilke muligheder du har for at integrere din ScanNet webshop med Dinero.

0

... har allerede tilmeldt sig dinero!

Vidste du, at der er sendt 0 fakturaer fra Dinero?