2021: Assistenten så dagens lys – og vi kom endnu tættere på fremtiden med mobilen

Julegaverne er pakket op, og et nyt år er lige om hjørnet. Derfor vil vi kigge tilbage på nogle af de mange Dinero-højdepunkter for 2021: En proaktiv Assistent, nem og hurtig bogføring af købsbilag fra telefonen, tilbud og fakturaer på SMS, overblik over dine mest profitable kunder og meget, meget mere.


En god juletid er ovre, og snart er det tid til nytår. Det er ingen hemmelighed, at jeg elsker julen. Tid til at koble af, nærvær med familien og refleksioner over året, der gik.

Lige præcis mine refleksioner skal du ikke snydes for – jeg nøjes dog med at give dig dem, der drejer sig om Dinero.

For hvilket år det har været. Selvom coronavirus stadig hærger, fik vi sat endnu mere fut i udviklingen af Dinero end nogensinde før – og jeg lover dig, at det fortsætter. Vi har lavet mange ting, men jeg vil gerne fremhæve et par stykker af dem. 

Bogføring af købsbilag fra telefonen

Vi har fokuseret meget på vores app til iPhone og Android.

En kernefunktion er upload af bilag. Her har vi investeret i en væsentligt bedre scanner, der forbedrer din oplevelse og kvaliteten af dine bilag. Samtidig blev det også muligt at tage flere billeder og samle til ét bilag, hvis du har en lang kvittering.

Vi lancerede også momsindberetning direkte fra telefonen, så du kan indberette din moms, hvor end du er i verden. Det er gjort med meget få klik – nemmere bliver det ikke. 

Sidst, men absolut ikke mindst, har vi også gjort det muligt at bogføre dine udgifter direkte fra telefonen, mens du står med kvitteringen. Det er en kæmpe ting, og det er blevet kæmpe fedt – men jeg vil lade dig bedømme.

Se videoen herunder:

Jeg tør godt love dig, at det ikke er det sidste, du har set til vores app. Fremtiden er nemlig at lave regnskab på telefonen. 

Assistenten og alt det andet

Også vores regnskabsprogram, som du oplever det fra computeren, er kraftigt forbedret:

I løbet af 2021 fik du blandt andet:

 • mulighed for at søge i bankposteringer 
 • dynamiske udregninger på kontoudtog på kontakter, så du let kan se, hvor meget du har solgt for (eller haft udgifter for) i en given periode
 • meget nem indberetning af EU-moms 
 • bogføring af udgifter i anden valuta end danske kroner
 • mulighed for at markere en faktura for udsendt i Dinero, hvis du har oprettet i Dinero, men sendt afsted fra egen mailboks
 • en udbakke, hvor du kan se, hvad stod i den mail, du sendte til din kunde med en faktura eller et tilbud 
 • mulighed for at se, hvilke kunder der giver dig de fleste indtægter i en given periode
 • mulighed for at sende en faktura, påmindelse eller rykker som SMS.

Der blev også lavet alt muligt andet, men jeg håber, at ovenstående er med til at give dig et indblik i et enormt spændende år.

Desuden må vi ikke glemme, at det ikke kun handler om at lave flere funktioner til Dinero. Vi bruger også meget energi på at forbedre de eksisterende funktioner, så det hele tiden bliver lettere at lave regnskab for alle vores brugere.

Her ved udgangen af 2021 bruger 72.000 virksomheder Dinero. Alle skal have en stabil oplevelse af regnskabsprogrammet, og det kræver også en del energi.

Hvis du vil dykke helt ned i 2021, kan du gøre det her.   

Men jeg bliver simpelthen nødt til at fremhæve én ting: Assistenten

I november lancerede vi en Assistent til dig. Hele idéen er, at du proaktivt får besked fra Assistenten, når noget skal laves i dit regnskab; Kunder, der skal påmindes eller rykkes for manglende betaling; bankposteringer, der mangler at blive bogført og afstemt i banken; bilag, der er uploadet, men endnu ikke bogført; deadlines, der skal overholdes og meget mere.

Assistenten kommer til at få et kæmpe fokus i det nye år, for vi tror 100 procent på, at den er fremtiden. I fremtiden skal den kunne meget andet end at bogføre – den skal også hjælpe dig med at drive en endnu bedre forretning. 

Assistenten kan du læse meget mere om i dette indlæg

Hvad skal der ske til næste år? 

Jeg tør godt love dig, at 2022 også bliver et godt år som Dinero-bruger.

Vi har mange gode ting på vej (fx at du kan betale dine leverandørregninger direkte fra Dinero), og så kommer vi til at skrue meget på vores Assistent, som bliver forbedret markant og prioriteret enormt højt.

Vil du gerne vide mere om, hvad vi arbejder på lige nu, kan du altid tage et kig på vores roadmap.

Godt nytår!

Til sidst vil jeg blot ønske dig et godt nytår. Må du komme sikkert ind i det nye år, og må din forretning få endnu mere vind i sejlene i 2022. 

Martin Thorborg
Martin Buch Thorborg Dinero
Martin er medstifter af Dinero, hvor han sidder i direktørstolen. Han er et kendt ansigt på den danske iværksætterscene med en række succes-startups i bagagen – erfaringer, han i øvrigt deler ud af gennem foredrag rundt i landet.

Skriv en kommentar

8 kommentarer

 1. Jeg skal tale med en. Jeg har mistet mit “overblick” statistiksøjle. Jeg har faktureret mine bilag for 3 måneder, og nu er alting borte.

  1. Hej Johanna

   Tak for din kommentar. Vi vil meget gerne undersøge, hvad der konkret er galt i dit tilfælde her, det er dog lidt svært at besvare her over bloggen.

   Jeg vil derfor anbefale, at du lige tager fat i os via vores live chat eller skriver til os på mail support@dinero.dk, hvor vi har åbent fra kl. 8-23 alle 365 dage hele året rundt.

   Du ønskes en rigtig god dag 😊

  1. Hej Ole

   Ja det forstår jeg også godt. Vi kommer i det nye år med Aiia pay – det er ikke kreditkort men MEGET nem og billig betaling med bankoverførsel (uden alt det gammeldags bøvl med at taste konto, reg nr. beløb manuelt osv.)

   Det håber vi virkelig kan hjælpe på den korte bane.

   Vi leder stadig efter det helt rigtige match. Vi ønsker ikke at ende i samme situation igen, som vi gjorde med vores tidligere kreditkort udbyder. 👍

  1. Hej Kemal

   Det er ikke noget der lige nu er på vores roadmap, da vi vurderer at behovet hos vores brugere for valutakonti generelt er meget lavt og vi derfor opprioritere ting som assistenten som vi tror rigtig mange kan få glæde af. Men det er noteret til ønskelisten. 🙂

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram