Virksomhedslån i Dinero

Nu kan du optage virksomhedslån gennem Dinero.


Vi kan nu tilbyde virksomhedslån gennem Dinero. Og det er vi glade for, og vi har brugt lang tid på at lede efter den rette partner. Valget er faldet på Qred.

Sådan fungerer Qred

Mange virksomheder oplever på et tidspunkt, at de har brug for penge, så virksomheden kan køre videre:

Du kan sikkert forestille dig et tilsvarende scenarie i din virksomhed. Her kommer Qred ind i billedet.

Qred tilbyder virksomhedslån til små- og mellemstore virksomheder, og du kan søge om et lån i størrelsesordenen 10.000 – 500.000 danske kroner med en tilbagebetalingstid på 6, 12 eller 18 måneder.

Dit lån udbetales samme dag

Når du laver en ansøgning om et virksomhedslån hos Qred, bliver du kontaktet indenfor en time. Her tager du og Qred en snak om, hvad du skal bruge pengene til, og Qred sikrer sig, at du har forstået, hvad lånet går ud på.

Når I er færdige, godkendes dit lån, hvis du lever op til Qreds krav. Herefter skal du bare godkende lånet med NemID – så udbetales pengene til dig med det samme. Godkendelsesproceduren er altså kort, og du har hurtigt pengene til din rådighed.

Personlig hæftelse

Uanset hvilken virksomhedstype du har, hæfter du personligt for lånet. Det er blandt andet derfor, du kan få udbetalt pengene så hurtigt.

Hvad koster det?

Ingen renter og oprettelsesgebyrer

Der er ingen renter og oprettelsesgebyrer. Du betaler i stedet en månedsafgift, som på dansk kan oversættes til et gebyr.

Nedenfor er et eksempel, hvor du låner 50.000 kroner med en tilbagebetalingstid på seks måneder.
Øvrige priseksempler kan du “lege med” her.

qred

Ingen binding

I nogle tilfælde vil det måske være dyrere end et banklån, men det er her, Qred er smart. For der er nemlig ingen binding på lånet.

Det betyder, at du til enhver tid kan tilbagebetale lånet og komme ud af det – og det koster ikke ekstra, hvis du betaler lånet ud før tid.

Det er f.eks. en god idé, hvis du får bevilget et lån i banken, som er billigere end lånet hos Qred. Et banklån tager dog typisk længere tid at få godkendt, hvorfor du kan bruge Qred i mellemtiden.

Sådan ansøger du om lånet

 1. Log ind i Dinero -> Indstillinger (tandhjulet i højre hjørne) -> Integrationer -> Start Qred erhvervslån ansøgning.
 2. Udfyld formen med alle informationer. Afslut med at acceptere, at vi sender de oplyste informationer med.
 3. Når låneansøgningen er sendt, bliver du ringet op indenfor én time (mandag – fredag kl. 9-18), hvor I gennemgår lånet.
 4. Du modtager en mail og SMS med link til at underskrive lånet med dit NemID.
 5. Du får pengene udbetalt og bogfører det i dit Dinero regnskab – se hvordan her.

FAQ:

 • Er det her noget Dinero tjener penge på? Ja, det er ikke nogen hemmelighed. Vi får en andel af de omkostninger (månedsafgift), som du har i forbindelse med lånet.
Theis Jørgensen
Theis Jørgensen Dinero
Theis er ansat hos Dinero, hvor han hver dag arbejder for at sikre glade Dinero-brugere. Han er velbevandret i økonomiske termer og har været en del af Dinero-holdet en god portion år efterhånden.

Skriv en kommentar

25 kommentarer

 1. Hej leasealifestyle 😊

  Det kan du desværre ikke, nej.

  Hav en dejlig aften!

  De bedste hilsen

  Nicolai Dinero Support

 2. Hej Morten,

  Vi har flyttet knappen “integrationer”, så nu ligger den i menuen til venstre, og ikke længere under indstillinger 😊

  Du må have en rigtig god dag Mikkel fra Dinero

 3. Hej Andeas

  Tusind tak for din besked 🙂 Det er dejligt at høre at du støtter op omkring denne nye mulighed ❤️

  Det er helt korrekt at Dinero ikke er udbyder af denne lånemulighed, men det er Qred. Det er også helt valgfrit om hvorvidt man vil tage imod dette tilbud.

  Det er blot et tilbud som vores brugere har mulighed for at tage imod 🙏🏼

  Du må have en rigtig god dag 😊

  De aller bedste hilsner Sana fra Dinero.

 4. Vi er enige om, at Dinero ikke er direkte udbyder af de her “kvik lån” ikke? De har blot indgået et samarbejde med en udbyder, som de har valgt, for at kunne give os brugere et relevant tilbud. Det er da bare et plus, at Dinero ulejliger sig og samler en masse gode tilbud til os. Helt i orden, hvis man personligt har noget imod kviklån, men jeg syntes ikke det er på sin plads at udstille Dinero for at tilbyde os flere services. Hvorvidt tilbuddene er relevante for den enkelte og hvorvidt man benytter sig af dem er jo 100% valgfrit. Tak Dinero for jeres vedvarende interesse for integrering af tilbud til os brugere.

 5. Gennemsigtighed er altid god stil. Jeg ser Dinero som et hvilket som helst andet stykke software jeg bruger, blot i browser form. Kunne være fedt hvis jeg kunne fravælge at se disse “banner reklamer” (Newsfeed) fra jer i mit interface. (X) i højre hjørne på newsfeed posts virker ikke. Tilføj en option om at fjerne hele newsfeedet og for den sags skyld “dagens citat” fra mit dashboard, begge ting er for mig ubrugelige.

 6. Hej Mike

  Jeg forstår godt dine pointer, det er også meget valide bekymringer.

  Jeg vil gerne forsikre dig, at vi ikke prøver at bondefange nogen, vi presser ikke lånet ned over hovedet på nogen. Det er blot et tilbud i tilfælde af en nødssituation, hvor man måske ikke har tid til at vente på at banken tillader en kassekredit eller et lån.

  Det er rigtigt at en kassekredit kan være billigere, men har du ikke etableret den, inden dit behov opstår, så kan det tage tid. Tid hvor din forretning står stille.

  Derudover så bliver virksomheder kreditvurderet af Qred inden de giver et lån. Det vil sige en bruger som ansøger om et lån, men hvor Qred anslår at virksomheden ikke vil være i stand til at indfri lånet, ikke får lov at optage det. Det er altså ikke et lån du blot optager uden videre og uden en vurdering af dine evner til at indfri lånet.

  Hvor meget vi tjener er ikke noget jeg selv er opmærksom på, men jeg vil gerne videregive dit ønske om gennemsigtighed på den front.

  De bedste hilsner Rasmus

 7. Ærgeligt at Dinero som dagligdagsværktøjet jeg er ret glad for begynder med sådan noget her. At det er frivilligt at gøre brug af det er selvfølgelig rigtigt nok, men om det er god stil er en anden snak. Hvis det er et “nødhåndtag” i taler om er det ikke særligt kammeratligt af jer at introducere kviklån til dem der ikke kan få en kassekredit (som er den måde man normalt vil fikse akutte likviditets problemer på) disse mennesker vil i stor stil komme i endu større økonomiske problemer. Hvis i er transperante som i siger, hvad tjener Dinero på disse lån, eller hvilken gulerod er der for jer i dette? hvis det ikke handler om penge for jer, burde i stedet coache Dinero brugerne til hvordan de kan fremlægge deres situation for banken til hjælp med at få oprettet en kassekredit.

 8. Hej Michelle

  Vil du ikke komme på vores chat support nede til højre i Dinero, så kan vi se nærmere på din fejl? Jeg har netop selv prøvet med 10.000, og det virkede ganske fint, så noget driller hos dig specifikt. Det vil vi gerne hjælpe med at kigge på!

  De bedste hilsner Rasmus – Dinero

 9. Hmm… Der står minimum 10.000kr i teksten, men når man går ind og taster et beløb under 50.000kr så afviser den det, som om beløbet ikke er højt nok, også selvom det er over 10.000!?

 10. Ib & Thomas I får begge lige svar nedenfor 🙂

  @Ib: Vi har haft en rigtig god snak med en advokat om dette. Når det er et erhvervslån (selvom det er med personlig hæftelse), skal der ikke opgives ÅOP. Men dermed ikke sagt, at det ikke er god stil at gøre det. Det er også derfor, vi har valgt at skrive “omkostninger i procent”, så man kan bruge det til sammenligning. Derudover ligger vi heller ikke skjul på, at lånet er det, som vores direktør kalder et “nødhåndtag”. Noget du skal bruge for at undgå en konkurs – fx hvis du ikke kan udbetale løn til d. 1, pizzamandens ovn er brændt sammen eller andet.

  Så ja, lånet hos Qred er med sandsynlighed dyrere end en kassekredit i banken. Det er derfor, der ikke har nogen binding på lånet. Får du godkendt et billligere lån i banken kan du til enhver tid komme ud af dit lån med Qred.

  @Thomas: Det er helt ok, at du har den mening om det her tiltag. Men husk at det selvfølgelig kun er et tilbud, som på ingen måder er tvang.

  Desuden synes vi, at “kviklåns-spekulanter” er et lidt forkert ord. Vi har nemlig fuld gennemsigtig hele vejen igennem. Dvs. der er ikke noget oprettelsesgebyr, dine månedlige er faste (ingen ubehagelige overraskelser) og der er ingen binding – du kan til enhver tid komme ud af lånet.

 11. Det er jo helt til grin at i gør dette Dinero, men hvorfor skulle Martin Thorborg være anderledes end de andre kviklåns-spekulanter?

 12. PS. under ingen omstændigheder giver det i min verden mening at i som udbyder af et regnskabsprogram går ind og anbefaler et alt, alt for dyrt lån, på kviklåns lignende vilkår, blot for at i kan få en kommission, det er forkasteligt i mine øjne.

 13. Rasmus fra Support: Lånet er med personlig hæftelse og selvom man kalder det et erhvervs lån så er det et personligt lån, så der skal være opgivet ÅOP, ÅOP er netop for at man nemt kan sammenligne forskellige lån på lige vilkår her er det skjult at det faktisk er forholdsvist dyre lån, jeg kan låne på min kassekredit til en meget lavere rente. Det her minder meget om kvik lån til alt for høje renter.

 14. Hej allesammen 🙂

  Selma -> Mindst er 10.000 kroner, og du betaler kun afgiften i de måneder du har lånet. 🙂

  Nikolaj -> Cool! Qred er dem vi har valgt til vores samarbejde, men det absolut stadig en god idé at kigge sig omkring efter andre løsninger! 🙂

  Ib -> Det er ikke et krav at oplyse ÅOP på erhvervslån. Vi synes stadig prisen er ganske gennemskuelig i vores beregner, der viser de præcise udgifter ved lånet.

  Baris -> Det er noget du må snakke med Qred om, den del er ikke noget vi har med at gøre. Selve lånet er et du tager hos dem, igennem os. 😉

  Uchenna -> You can try and apply and see. 🙂

  Martin -> Det er lidt dyrt ja. Som vi også skriver er det i en krise situation lånet giver mening. Så betaler du også kun afgiften i de måneder du har lånet, hvorefter det kan indfries og resten bortfalder. 🙂

  De bedste hilsner Rasmus – Dinero support

 15. Dejligt nemt og mega dyrt. 250.000.- i 12 måneder med en rente på 18.72 procent er måske lige i overkanten.

 16. I glemmer at når man markedsfører lån skal man opgive ÅOP, dette er ikke opgivet her, dette er en sag for ombudsmanden. Vil i gerne fjerne dette kviklån cirkus fra min Dinero.

 17. Vis jeg vil låne 5000kr og betaler hele beløbet i juli måned Hvor meget skal jeg så betale i alt

 18. Hej Jørgen Det kræver du selv indfrier restgælden efter 2 måneder. men hvis du leger lidt med det, så er tilbagebetalingen 112.000,- ved et lån på 100.000 i 6 måneder. Det vil sige en månedlig omkostning på 2000 kr,-. betaler du derfor lånet tilbage efter 2 måneder vil det koste dig ca. 2 x 2000 = 4000 kr,- Bemærk dog, beløbet er ikke fastlåst da den faktiske månedsafgift afhænger af din Qred score. Du skal derfor skrive dig op til et lån for at finde ud af hvad det præcist vil koste dig.

  De bedste hilsner Frederik Nielsen

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram