Momsafregning med kun ét klik

Bogfør al din moms med bare ét enkelt klik. Oven i hatten undgår du at rode rundt i din moms og lave fejl til Skattestyrelsen – og så kan du hele tiden følge med i din momsafregning. På den måde kan du løbende se, hvad du skal betale senere på året.

Momsafregning med Dinero

Indberet, og afregn moms på ingen tid.

  • Opsætning til skat.dk
  • Indberet fra Dinero
  • Afregn nemt og hurtigt

Dinero taler sammen med Skattestyrelsen

Med Dineros momsafregning har det aldrig været lettere at indberette, afregne og bogføre din moms. Vores særlige adgang sparer dig for en masse manuelt arbejde, ligesom den minimerer risikoen for at lave fejl markant. Du skal bare godkende, at Dinero må overføre for dig. Så er momsen klaret for denne gang via vores API.

Også her har vi lavet en video, der viser dig, hvordan funktionen fungerer i praksis – se den her:

Som du kan se, skal du altså logge ind i Dinero og trykke “Overfør til skat.dk”, når du vil indberette din moms. Herefter skal du såmænd blot følge trinene, som automatisk går i gang. 

Når du har indberettet din moms, skal du trykke “Registrér betaling” i din momsangivelse i Dinero, og så er momsen bogført. Hold øje med, at datoen enten skal være den dag, du betalte til Skattestyrelsen eller den dag, du fik penge retur, hvis det var tilfældet.

Det bliver altså ikke meget nemmere at klare din momsafregning, end hvis du gør det gennem Dineros momsadgang.

Opsæt blot én gang

Og nu til opsætning. Første gang, du skal indberette din moms gennem Dinero, skal du lige have klaret opsætningen, som maksimalt tager to minutter. Her giver du os tilladelse til at overføre dine momstal til skat.dk for dig, og når først det er klaret, kan du trygt komme i gang med en langt nemmere indberetning af din moms.

Manuel momsindberetning og -afregning

Har du ikke lyst til at bruge vores momsindberetning, er der ingen ko på isen. Du kan selvfølgelig også indberette og afregne manuelt ved at udfylde din momsangivelse på skat.dk med de tal, som Dinero har givet dig fra din bogføring.

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram