Integrationer

Sæt fart på dit regnskab med integrationer

Slip for manuelt og tidskrævende tastearbejde med smarte integrationer. Skru op for automatiseringen, så du får mere tid til at drive og vækste din virksomhed.

Vælg din branche

Kategorier

Oftest stillede spørgsmål

En integration er en måde at få to systemer til at snakke sammen. De mange integrationer til Dinero optimerer dine arbejdsprocesser og sparer dig for en masse manuelt tastearbejde.

Du kan integrere dit regnskab med mange forskellige systemer, så du ikke skal lave dobbeltarbejde. Ofte kan de relevante tal og data overføres automatisk til regnskabsprogrammet, som herefter også bogfører det.

Ja, du kan have lige så mange integrationer, du har brug for.

Når du er logget ind på dit Dinero-regnskab, skal du klikke på Konto -> Brugerprofil.

Læs mere her.

Du kan nemt integrere din bank med Dinero, så du fx kan bruge den automatiske bankafstemning. Du kan integrere med de fleste banker og undervejs i integrationen vælge den eller de konti, du vil integrere med regnskabet.

Sådan gør du.

Du laver en integration til Dinero gennem vores API Developer Portal. Her kan du bygge, teste, publicere og opdatere din integration.

Ja, du kan sagtens lave en personlig integration. Det gør du gennem API Developer Portal, hvor hele processen fra start til publicering og review er beskrevet.