SummaSummarum

SummaSummarum var et dansk udviklet økonomistyringsprogram til mindre virksomheder og foreninger. Programmet var især kendt for sin enkelthed og høje brugervenlighed. SummaSummarum eksisterer ikke længere, og du kan derfor ikke mere tegne abonnement på det populære regnskabsprogram.

  • Læsetid: 2 min.

  • Sidst opdateret 30/05/2024


Hvad er SummaSummarum?

SummaSummarum var ideelt til bogføring i små virksomheder eller foreninger, og det har gennem mange år været en populær løsning til nystartede og mindre virksomheder. Der var ikke tale om et cloudbaseret regnskabsprogram, men i stedet et system, som du downloadede på din computer, og som du kunne tilgå uden forbindelse til internettet.

SummaSummarum eksisterer dog ikke længere. Det lukkede i februar 2018, og herefter er programmet ikke blevet opdateret, ligesom du ikke længere kan købe nye versioner af det. 

SummaSummarums support lukkede ned i februar 2018, og du kan derfor ikke længere tegne et nyt abonnement på regnskabsprogrammet. Der findes dog andre alternativer, der kan det samme og mere til. 

SummaSummarum blev opkøbt af Visma, som er den samme virksomhed, der også ejer det populære regnskabsprogram, Dinero. Mange SummaSummarum kunder er derfor skiftet over til Dinero.

Hvilke funktioner fandtes der i SummaSummarum?

SummaSummarum har kunnet hjælpe dig med mange forskellige ting i forbindelse med økonomistyringen i din virksomhed. Det gælder alt fra udarbejdelse af tilbud til alt, der har med den daglige bogføring at gøre.

Med integrationer har du også kunnet hente oplysninger fra din netbank ind i SummaSummarum, og det har også været muligt at integrere med blandt andet Danløn, så det blev nemmere for dig at lave løn hver måned. 

Populære features i SummaSummarum

SummaSummarum har gjort det nemt for dig at fakturere dine kunder

Hvis du tidligere har haft SummaSummarum som dit foretrukne regnskabsprogram, er der mange ting, der har været gjort nemt for dig. Du har kunnet spare masser af tid på den daglige bogføring. Der har også været hjælp at hente, når det kommer til de mange timer, du normalvis bruger på at udforme og sende fakturaer afsted.

Programmet har kunnet bruges som en hjælp til at lave fakturaer, og det samme gælder, når du har skullet lave tilbud eller nye ordrer. Har du skullet sende en faktura til det offentlige, har du også kunnet gøre det via SummaSummarum.

Nu hvor du ikke længere kan tegne abonnement på SummaSummarum, og det heller ikke bliver opdateret længere, findes der heldigvis en række af andre populære regnskabsprogrammer på markedet. 

Andre populære regnskabsprogrammer til iværksættere og mindre virksomheder

SummaSummarum er blevet opkøbt af norske Visma, der også ejer Dinero, men det er oprindeligt udviklet på dansk grund. I stedet for SummaSummarum findes der i dag en række cloudbaserede alternativer som eksempelvis Dinero. 

En af de helt klare fordele ved den slags løsninger er, at du kan tilgå dem hvor som helst, så længe du har forbindelse til internettet.

Populære regnskabsprogrammer som eksempelvis Dinero eller e-conomic er ikke bundet til din computer. Via en app kan du også tilgå dem på eksempelvis din smartphone eller din tablet.

Dinero og e-conomic kan langt hen ad vejen det samme som SummaSummarum, og siden SummaSummarum lukkede ned, er der blevet udviklet mange smarte nye features, som du kan få glæde af hver eneste gang, du arbejder i dit regnskabsprogram.

Spørgsmål & svar

Hvad er SummaSummarum?

SummaSummarum var, før det lukkede, et regnskabsprogram udviklet til iværksættere og mindre virksomheder.

Hvor kan du tilgå SummaSummarum?

Du kan ikke tilgå SummaSummarum længere, eftersom programmet i princippet ikke eksisterer længere. SummaSummarum skulle downloades på din computer, og så kunne du åbne det derpå. Det var ikke en cloudbaseret løsning, som eksempelvis Dinero, som du kan tilgå alle steder fra.

Findes SummaSummarum ikke længere?

Nej, SummaSummarum er blevet lukket ned, efter det blev opkøbt af norske Visma. Mange kunder er derfor gået over til Dinero, der også er ejet af Visma.

Hvad findes der af lignende økonomistyringsprogrammer?

Hvis du gerne vil finde et simpelt og brugervenligt regnskabsprogram, kan du overveje at prøve kræfter med Dinero eller e-conomic. De er begge meget populære og nemme at bruge.

Var denne artikel nyttig?

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram