Spring til indholdet

Corona-kompensation med Revisorpåtegning

Få en professionel revisionspåtegning gennem Dinero, så du kan ansøge om kompensation for faste omkostninger i forbindelse med corona-udbruddet. Vi har lavet en samlet løsning til dig.

Erhvervsstyrelsen har 7. august forlænget ansøgningsfristen for kompensation for faste omkostninger fra 31. august til 30. september. Vi har derfor genåbnet bestillingen. Den nye bestilingsfrist er 11. september.

Alt til din ansøgning

  • Påtegning af en godkendt revisor
  • Én fast, lav pris
  • 80% kompensation for revisorpåtegningen – reel pris: Kun 1.099 kr. ekskl. moms
  • Alle tal og oplysninger til din ansøgning
  • Hjælp til at vurdere antal måneder, du bør søge for

Bemærk: Tilbuddet er kun for Dinero-brugere. Det kan ikke bruges af foreninger eller frivillige foreninger.

Ansøg med få klik:

  • Du køber revisionspåtegning hos os, logger ind og uploader filer

  • Du bliver kontaktet indenfor tre hverdage af vores revisor, som herefter går i gang med arbejdet

  • I laver ansøgningen for kompensation, og du får pengene udbetalt

Trustpilot
Kollegaer snakker om omdannelse af IVS

Hvorfor vælge revisionspåtegning gennem os?

Alle tal til din ansøgning på et sølvfad
Du kommer ikke uden om det: En revisor”godkendelse” er nødvendig uanset hvad, hvis du vil have godkendt din ansøgning – det siger loven. Erklæringen må kun laves af en registreret eller statsautoriseret revisor. Vi samarbejder med revisionseksperterne fra Woiremose & Partner og Aarsregnskab.dk, og med vores løsning får du det klaret i én stor pakke. Samtidigt giver vi dig alle dine tal til ansøgningen, så de er lige til at sætte ind. Påtegningen underskrives af Ken Woiremose Clausen, mne11637.

Hav styr på bogføringen og lad revisoren om resten
Før du søger, skal en revisor opgøre og godkende din virksomheds faste omkostninger og omsætning. Du kan allerede nu komme langt ved at have styr på bilag og have bogført op til dato og være klar med det, revisoren skal tjekke igennem.

Omdannelse af dit IVS fra sofaen

Hvad sker der, når du har bestilt?

Når du har bestilt revisionspåtegning
Du køber revisionspåtegningen og får log-in til din bruger hos vores partner, hvor du skal uploade nogle filer, som de beder om. Bagefter hører du nærmere fra vores partner, der tager arbejdshandskerne på. Til sidst laver I ansøgningen.

Når du har ansøgt
Når du har indsendt din ansøgning, skal revisoren indsende sin erklæring, før ansøgningen behandles.

Hvis din ansøgning godkendes, udbetaler Erhvervsstyrelsen hele det ansøgte beløb på én gang til dig – også selvom du har søgt for flere måneder. Kompensationen kan du udbetales direkte til den ansøgende virksomheds NemKonto.

Kvindelig revisor

Er der forudsætninger for at søge kompensation?

Vi kommer ikke udenom det. Ved alle hjælpepakker er der nogle forudsætninger at leve op til for at for godkendt ansøgningen om kompensation for dine faste omkostninger.

Du skal leve op til følgende:

  • Din omsætning skal som minimum være faldet 35% som følge af corona-udbruddet.
  • I en tre måneders periode fra 9. marts til 8. juli 2020 skal du have faste udgifter for minimum 12.500 kr. ekskl. Vær obs. på, at regningen til revisorpåtegning ikke tæller med i de 12.500 kr. ekskl. moms.

Ansøgning om kompensation for faste omkostninger – opsummeret:

Hjælpepakker for faste omkostninger

Hvad er en revisionspåtegning?

Når du har en virksomhed, skal du i de fleste tilfælde have revideret dit årsregnskab (det kan i særlige tilfælde fravælges). Revisionspåtegningen er simpelthen revisors underskrift på, at regnskabet giver et retvisende billede af virksomhedens finansielle situation.

En revisionspåtegning er derfor et meget vigtigt instrument, som udstråler troværdighed, åbenhed og ærlighed fra virksomhedens side. Omvendt kan en manglende revisionspåtegning vise sig at være problematisk, da du herved tilkendegiver, at der er elementer i regnskabet, der ikke er i orden.

Når en revisor afgiver en revisionspåtegning, skriver vedkommende i erklæringen, at der er dennes opfattelse, at årsregnskabet giver et retvisende billede af virksomhedens økonomiske formåen, dets aktiver og passiver. Samt ikke mindst at regnskabet er udarbejdet i overensstemmelse med årsregnskabsloven.

Hvad skal der stå i en revisionspåtegning?

Vi har været lige været inde på, hvad der skal stå i en revisionspåtegning, men hvad betyder det egentlig? For et retvisende billede kan betyde mange ting.

Det er nemt nok at afgøre, hvor stor en formue der står på virksomhedens bankkonto, men det kan være forbundet med besværligheder at afgøre, om varelageret eller afskrivningen af maskiner er en sund forretning. Derfor kræver det også et indgående kendskab til selve virksomheden for revisoren at udarbejde en revisionspåtegning, der bidrager med reel og ægte værdi.

En revisionspåtegning bidrager med værdi

Netop værdien ved en revisionspåtegning er værd at kigge nærmere på. En revision af et regnskab giver cirka 95 % chance for, at dette faktisk er retvisende. For revisorer er også blot mennesker og kan naturligvis begå fejl. Men du kan faktisk være næsten sikker på, at alle væsentlige fejl og mangler vil blive opdaget, når revisoren foretager revision.

Hvis revisionen af regnskabet ikke giver anledning til bekymringer, så får virksomheden en erklæring uden forbehold. Her kan investorer, kunder, aktionærer og andre interessenter da være næsten fuldstændigt sikre på, at der ikke under overfladen gemmer sig ting, som kan have en voldsom negativ effekt på virksomheden.

Revisors forbehold

Skulle det vise sig, at der er ting i regnskabet, som revisoren ikke kan få til at gå op, kan denne tildele regnskabet et forbehold. Det kan dreje sig om mange forskellige ting, blandt andet mangel på dokumentation eller andet.

Det er aldrig ønskværdigt, at revisor nedfælder et forbehold, og du bør så vidt muligt undgå det. Det er en advarselslampe om, at virksomheden ikke har ført regnskabet efter gældende principper eller på anden vis udviser uregelmæssigheder.

Konklusion og supplerende oplysninger

Revisor kan lave en afkræftende konklusion i revisionspåtegningen. Det betyder, at han eller hun tilkendegiver, at regnskabet ikke stemmer overens med sandheden. Så der er i den grad tale om, at regnskabet er forkert. Konklusionen i revisionspåtegningen gør sig i øvrigt også gældende, hvis regnskabet er retvisende. Det vil sige, at en revisionspåtegning altid skal indeholde en konklusion.

En revisor kan også skrive supplerende oplysninger på regnskabet. Her er der altså ikke tale om en konklusion. De supplerende oplysninger piller ikke ved regnskabets troværdighed, men kan indeholde oplysninger, som revisor mener, er nødvendige i forhold til virksomhedens økonomi. Det kan eksempelvis dreje sig om manglende eller for sen betaling af moms.

FAQ – revisionspåtegning og ansøgning om kompensation

Det har regeringen besluttet for, at sikre at det hele går rigtigt til.

Derfor har vi forhandlet en rigtig god pris til dig, så du slipper så billigt som muligt – og dermed kan bruge dine penge i din virksomhed i stedet.

Revisorpåtegningen underskrives af godkendt revisor: Ken Woiremose Clausen mne11637, fra Woiremose & Partner (CVR: 25735560).

Alle bliver kontaktet senest tre hverdage efter bestillingen til en nærmere snak om forløbet – typisk før.

Hvor lang tid det herefter tager er individuelt. Det kommer an på, hvor godt styr du har på dit regnskab.

Har du bogført op til dags dato, stemmer din bank og har du uploadet alle dine bilag vil det gå hurtigt – har du ikke, går det langsommere, da du først skal gøre det arbejde.

Så med andre ord: Sørg for at have styr på de ovenstående ting inden du bestiller 🙂

Det er et godt spørgsmål!

Lige nu er det sådan, at du kan vælge om du vil ansøge for tre eller fire måneder.

Perioden på de tre måneder går fra 9. marts til 8. juni 2020. Det betyder, at du har mulighed for at vurdere, hvilke konsekvenser Corona har haft for din virksomhed. Det kræver selvfølgelig et opdateret regnskab.

Derfor kan det godt give mening, at du allerede nu ansøger for de tre måneder – for du kan altid ansøge om den sidste måned. Bare du gør det inden 30. september.

Men husk: Din ansøgning kræver en revisorpåtegning.

Ja, senest d. 8 december 2020 skal du have indberettet til Erhvervsstyrelsen, hvad din omsætning og faktiske omkostninger endte på.

Vi ved endnu ikke om denne indberetning også kræver en revisionspåtegning.

Du kan selv ansøge om den sidste måned, hvis du allerede har fået godkendt din ansøgning for perioden 9. marts til 8. juni 2020.

Ansøgning laver du her – og kræver ikke en ny revisorpåtegning.

Der er også den mulighed, at du kan ansøge for alle fire måneder. Det kræver dog en revisorpåtegning, som du kan bestille her på siden.

30. september 2020.

Du ansøger via dette link. Men husk du ikke kan gå i gang med ansøgningen før revisoren har sat sin underskrift.

Når det er klaret kan du følge denne guide.

Ja, tilbuddet for revisorpåtegning er lige nu kun gældende for Dinero-brugere.

Er du interesseret i at læse handelsbetingelserne, kan du gøre det på denne side:

Handelsbetingelser.


Få tjek på ansøgning og påtegning gennem os

Bestil din revisionspåtegning i dag – så er du godt kørende og klar til at ansøge om kompensation, inden du får set dig om. Husk også: Vi giver dig alle dine tal til ansøgningen 🙂