Bilagsarkiv

Upload bilag direkte til dit regnskab, så du slipper for at gemme fysiske bilag og rode med krøllede kvitteringer. Upload, når det passer dig – mens du er på farten eller derhjemme.

Bilagsarkiv i Dinero

Saml dine bilag, som du nemt kan vælge og bogføre i dit regnskab.

  • Upload via app, browser og mail
  • Bilag matches med posteringer
  • Nemme at bruge i bogføringen

Upload fra app og computer – eller via mail

Det er nemt at uploade bilag til arkivet, uanset om du er hjemme eller på farten. Når du har uploadet dine bilag til Dinero, finder du dem hurtigt i den simple oversigt.

Upload bilag på flere måder:

Har du lige købt noget til kontoret eller en opgave, kan du nemt og hurtige scanne bilaget med mobil-appen. Så ryger det ind i bilagsarkivet med det samme. Du kan også trække bilag ind i Dinero via browseren, hvis du har et billede eller en mappe liggende på computeren. 

Har du fået en faktura på mail? Så videresend den direkte til dit bilagsarkiv, hvis du har Dinero Pro. Det tager ingen tid, og vi har faktisk allerede oprettet mailen til dig, så opsætningen er nem. Funktionen understøtter PDF-, JPG- og PNG-filer samt bilag, som er indlejret i selve mailen.

Du kan også uploade og bogføre købsbilag via mobilen i én flydende bevægelse med Dinero Pro – hvis du har Starter eller Starter+, kan du også uploade via mobilen, men du skal selv selve klare bogføringen via en computer.

Det er muligt at bogføre fx kvitteringer og boner på under ét minut, da bilagsscanneren er en integreret del af regnskabsprogrammet.

Nemt at bruge bilagene i regnskabet

Alle Dinero-brugere kan uploade ét eller flere bilag til et samlet bilagsarkiv, så det er slut med krøllede og mistede bilag. Det giver et bedre overblik over dine kvitteringer, og du kan lynhurtigt bogføre dem i dit regnskab (med Pro klares det meste automatisk, mens du med Starter-pakkerne selv skal indtaste information og vælge fx konto). 

Vælg bilag fra bilagsarkivet:

Der er flere fordele ved bilagsarkivet. Du har altid alle dine bilag samlet ét sted, som du nemt kan tilgå. Bilagene bliver også matchet med dine bankposteringer, så du sparer klik og tid og i endnu højere grad kan fokusere på din forretning. Det er blevet endnu smartere med vores Assistent.

Hvis du har tilføjet flere bruger via vores flerbrugeradgang, kan du i Bilagsarkivet se, hvem der har uploadet de enkelte bilag.

Du vil elske det i en travl hverdag, uanset om du jonglerer med mange eller få bilag. Sådan fungerer det.

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram