Spring til indholdet

Læsetid: under 2 minutter

Nyt bilagsarkiv – på vej mod fremtidens regnskab

Vi knokler for at udvikle fremtidens regnskabsprogram – en komplet assistent, der selv indhenter, matcher og bogfører data automatisk. Nyeste skridt på dén rejse er vores bilagsarkiv.

Nyt bilagsarkiv gør det endnu nemmere at få styr på sine bilag i Dinero.

Det skal være slut med en masse manuelt tastearbejde, når du skal lave regnskab. Fremover har vi planer om, at dit regnskabsprogram selv skal kunne indhente, matche og bogføre data – helt automatisk. Du skal kun på banen, hvis der er noget, vi ikke ved.

Som et trin på den rejse har vi netop lanceret en testversion af vores såkaldte bilagsarkiv. Det første step på rejsen er nemlig at have styr på dine bilag.

Dineros bilagsarkiv skal selv kunne matche dine uploadede kvitteringer med dine bankposteringer med få klik, så du i endnu højere grad end i dag kan fokusere på din forretning. Det kommer altså til at spare dig endnu mere tid og bøvl – især hvis du ofte jonglerer med en masse bilag.

Beta-versionen understøtter i første omgang:

  • Et bilagsarkiv, som du kan uploade både filer eller mapper til.
  • Mulighed for at videresende dine PDF’er direkte fra din mail og ind i dit bilagsarkiv via en unik mailadresse, du kan bede om i Dinero. Du tilføjer muligheden under Indstillinger (tandhjulet i højre hjørne) -> Integrationer. Læs hvordan det fungerer her.
  • Mulighed for at vælge bilag fra bilagsarkivet, når du arbejder på dit købsbilag.
  • Mulighed for at vælge bilag fra bilagsarkivet i kassekladden.
  • Mulighed for at vælge bilag fra bilagsarkivet i bogføringsskabeloner.

Funktioner, der mangler, som vi arbejder på:

  • Mulighed for at uploade til bilagsarkivet via Dinero App.

Se denne video, hvor Rasmus forklarer de nye funktioner:

Feedback modtages med kyshånd

Vi har lanceret funktionen i beta. Det har vi, fordi vi stadigvæk arbejder på den og derfor hellere end gerne vil have din feedback, så bilagsarkivet bliver verdensklasse.

Skriv gerne i kommentarfeltet herunder eller send det til support@dinero.dk.

Og så holder vi dig selvfølgelig løbende opdateret, så du kan følge med i, hvor langt vi er i processen – og så du kan få lov at prøve funktionerne af. Det er trods alt dig, der skal arbejde i det 🙂

.. er du stadig i tvivl om, hvordan bilagsarkivet fungerer? Læs mere her.

Louisa Henchel Vinther
Louisa H. Vinther
Louisa er skribent og kommunikationsmedarbejder hos Dinero. Her hjælper hun med at skrive flotte regnskabsvendinger om til forståeligt dansk og udtænke indhold, der gør regnskabslivet som iværksætter bare en tand lettere.

0

... har allerede tilmeldt sig dinero!

Vidste du, at der er sendt 0 fakturaer fra Dinero?