Sidst opdateret 21/08/2019

Lav faktura, bogfør køb, afregn moms, mv. – Kom godt i gang med Dinero

Er du nybegynder, vil vi anbefale dig at tjekke vores kom-i-gang-video her:

Videoen er et tidligere optaget webinar – Har du spørgsmål, så skriv på chatten nede til højre! 😉

Det gennemgår vi i videoen:

I videoen gennemgår vi de mest basale funktioner i Dinero som fx oprettelse af bruger, oprettelse af faktura, oprettelse af køb (udgift), afregning af moms osv.

Vil du ikke se hele videoen, kan du spole i den, eller klikke på et tidspunkt, for at se det, du har brug for. Vi går i gang med emnerne på følgende tidspunkter:

• 0:54 – Her opretter vi en bruger på dinero.dk,
  • 5:44 – Her laver vi den første faktura,
  • 16:40 – Her registrerer vi betaling på fakturaen,
  • 17:28 – Her bogfører vi et køb (udgift),
  • 23:58 – Her afregner vi momsen i Dinero,
  • 27:43 – Her gennemgår vi øvrige faner,
  • 33:47 – Her gennemgår vi dine muligheder for support.

God fornøjelse 🙂

Vil du hellere på vores webinar?

Vi tilbyder også webinarer (online kurser), hvor du kan lære Dinero bedre at kende. De kører tirsdag og torsdag – hhv. morgen og aften.

Du kan tilmelde dig her.

Har du stadig et spørgsmål?

Skulle du mod forventning ikke finde svar på netop dit spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive til os i supporten.

For at lette svartiden bedes du medsende nedenstående i din henvendelse:

1. Uddybning af problemet. Skriv, hvad du gør, og hvad du har indtastet i Dinero.
  2. Link til det sted i Dinero, hvor problemet/spørgsmålet opstår.
  3. Evt. screenshot.

Yderligere tips:

• Vi tilbyder dig GRATIS at flytte dit regnskab til Dinero – læs mere her. Har du mod på at gøre det selv anbefaler dig at se denne guide.
  • Vi har flere andre videoer, der forklarer hvordan du bruger de forskellige funktioner i Dinero – se dem Her.
  • Vores Facebook er altid fyldt med informationer om nye funktioner – sørg for at holde dig opdateret – klik her..