Sidst opdateret 11/04/2019

Lav faktura, bogfør køb, afregn moms, mv. – Kom godt i gang med Dinero

Er du nybegynder, vil vi anbefale dig at tjekke vores kom-i-gang-video her:

Videoen er et tidligere optaget webinar – Har du spørgsmål, så skriv på chatten nede til højre! 😉

Det gennemgår vi i videoen:

I videoen gennemgår vi de mest basale funktioner i Dinero som fx oprettelse af bruger, oprettelse af faktura, oprettelse af køb (udgift), afregning af moms osv.

Vil du ikke se hele videoen, kan du spole i den, eller klikke på et tidspunkt, for at se det, du har brug for. Vi går i gang med emnerne på følgende tidspunkter:

• 0:54 – Her opretter vi en bruger på dinero.dk,
  • 5:44 – Her laver vi den første faktura,
  • 16:40 – Her registrerer vi betaling på fakturaen,
  • 17:28 – Her bogfører vi et køb (udgift),
  • 23:58 – Her afregner vi momsen i Dinero,
  • 27:43 – Her gennemgår vi øvrige faner,
  • 33:47 – Her gennemgår vi dine muligheder for support.

God fornøjelse 🙂

Har du stadig et spørgsmål?

Skulle du mod forventning ikke finde svar på netop dit spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive til os i supporten.

For at lette svartiden bedes du medsende nedenstående i din henvendelse:

1. Uddybning af problemet. Skriv, hvad du gør, og hvad du har indtastet i Dinero.
  2. Link til det sted i Dinero, hvor problemet/spørgsmålet opstår.
  3. Evt. screenshot.

Yderligere tips:

• Vi tilbyder dig GRATIS at flytte dit regnskab til Dinero – læs mere her. Har du mod på at gøre det selv anbefaler dig at se denne guide.
  • Vi har flere andre videoer, der forklarer hvordan du bruger de forskellige funktioner i Dinero – se dem Her.
  • Vores Facebook er altid fyldt med informationer om nye funktioner – sørg for at holde dig opdateret – klik her..