Lav faktura, bogfør køb, afregn moms, mv. – Kom godt i gang med Dinero

David Andersen Sidst opdateret: 14/02/2018
Den 27. februar 2014

Er du nybegynder, vil vi anbefale dig at tjekke vores kom-i-gang-video her:

Det gennemgår vi i videoen:

I videoen gennemgår vi de mest basale funktioner i Dinero som fx oprettelse af bruger, oprettelse af faktura, oprettelse af køb (udgift), afregning af moms osv.

I toppen af videoen kan du klikke på knapperne “Opret bruger”, “Første faktura”, “Registrer betaling”, “Bogfør køb”, “Afregn moms”, “Få overblik” og “Support 365”. Ved at klikke på knapperne kan du komme direkte dertil, hvor vi går i gang med ovenstående.

Foretrækker du i stedet at spole i videoen for at se det, du har brug for, går vi i gang med emnerne på følgende tidspunkter:

• 13 sek – Her opretter vi en bruger på dinero.dk,
  • 3:30 – Her laver vi den første faktura,
  • 12:26 – Her registrerer vi betaling på fakturaen,
  • 15:05 – Her bogfører vi et køb (udgift),
  • 22:30 – Her afregner vi momsen i Dinero,
  • 25:03 – Her gennemgår vi overblikket,
  • 38:04 – Her gennemgår vi dine muligheder for support.

God fornøjelse :-)

Har du stadig et spørgsmål?

Skulle du mod forventning ikke finde svar på netop dit spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive til os i supporten.

For at lette svartiden bedes du medsende nedenstående i din henvendelse:

1. Uddybning af problemet. Skriv, hvad du gør, og hvad du har indtastet i Dinero.
  2. Link til det sted i Dinero, hvor problemet/spørgsmålet opstår.
  3. Evt. screenshot.

Yderligere tips:

• Tilmeld dig et af vores gratis onlinekurser, og bliv hjulpet godt i gang af vores dygtige bogholdere. Det foregår én gang om ugen og tager cirka 45 min. inkl. spørgsmål.
  • Vi tilbyder dig GRATIS at flytte dit regnskab til Dinero – læs mere her. Har du mod på at gøre det selv anbefaler dig at se denne guide.
  • Vi har flere andre videoer, der forklarer hvordan du bruger de forskellige funktioner i Dinero – se dem Her.
  • Vores Facebook er altid fyldt med informationer om nye funktioner – sørg for at holde dig opdateret – klik her..