Hvad koster en revisor?

Priser på revisorer kan være svære at finde uden at skulle indhente tilbud flere steder – og uden at skulle give sine kontaktoplysninger. Derfor forsøger vi i indlægget her at give dig en oversigt på revisorprisen for forskellige ydelser, så du kan få et estimat på, hvad en revisor koster. Vores grundarbejde til indlægget er lavet i samarbejde med to revisorer og en bogholder, som også kan hjælpe dig med et Dinero regnskab.


Obs.:
Vi gør opmærksomme på, at prisen kan afhænge af flere faktorer – såsom mængden af rettelser, aktivitet og tidsforbrug. Indlægget her skal altså alene bruges som en vejledende guide.

Enkeltmandsvirksomhed

Mange selvstændige vil gerne finde en billig revisor til enkeltmandsvirksomhed. Derfor forsøger vi som nævnt at give dig et overblik over, hvad en revisor koster for enkeltmandsvirksomheder – og for så vidt også andre virksomhedstyper. Vi gennemgår priser på forskellige revisorydelser nogenlunde slavisk, så du nemt og hurtigt kan finde netop den type ydelse, du søger.

Årsregnskab & Selvangivelse

Prisen for et årsregnskab og en selvangivelse hos en revisor kan afhænge af din virksomhedstype, men oftest kan du hos en revisor tilkøbe dig en pakke, hvor begge ydelser er inkluderet.

  • For enkeltmandsvirksomheder er prisspændet ca. 3.500-11.000 kr. ekskl. Moms.
  • For selskaber er prisspændet ca. 3.500-16.500 kr. ekskl. moms.

Som nævnt får du her en samlet pakke af din revisor, og derfor skal du ikke lave arbejdet selv.

Hvis du i stedet bare skal bruge den udvidede selvangivelse som enkeltmandsvirksomhed, PMV eller I/S, kan du som bruger af Dinero bruge vores værktøj, Skatteopgørelsen, som koster dig 1.497 kr./år eller 1.997 kr./år afhængigt af dit abonnement.

Revisorerklæring

Prisen for en revisorerklæring er som oftest en del af den pakke, du køber hos en revisor, når du skal have lavet dit årsregnskab og selvangivelse. Desuden er der mange forskellige erklæringer afhængig af grad af sikkerhed. Se priserne i afsnittet ovenfor.

Om året

Hvad koster en revisor om året? Det kan være svært at give et præcis svar på, og ofte skal du tale med en revisor, så han eller hun kender opgavens omfang, før du nærmer dig et svar. Vi har alligevel forsøgt at tage tyren ved hornene og er lykkedes med at indsamle et estimat, som du kan se nedenfor.

Prisspændet for, hvad en revisor koster om året, er ca. 6.000-16.500 kr. ekskl. moms.

Per time

Vi har sagt det før, men det tåler gentagelse: Priserne afhænger i høj grad af opgavens omfang og type, og det afspejler sig også i priserne pr. time, som du ser herunder.

  • Prisspændet for en bogholdertimepris er ca. 475-499 kr. ekskl. moms.
  • Prisen for en revisor pr. time har et prisspænd på ca. 575-1.200 kr. ekskl. moms

Per bilag

En bogholders pris pr. bilag kan du mange steder få som en del af en pakkepris – men nogle steder kan du faktisk også få lov at betale pr. bilag.

Vi har fundet priser fra fire kroner ekskl. moms pr. bilag.

Freelance

Den timepris, en bogholder vil tage for at hjælpe dig, der er netop freelancer, vil som oftest ikke ændre sig. Derfor er prisspændet for en bogholders timepris altså fortsat på ca. 475-499 kr. ekskl. Moms.

Hvor har i priserne fra?

Som nævnt har vi været så heldige at få hjælp af tre kyndige Dinero-partnere, som har forsøgt at give deres bedste bud på nogle priser.

Besøg dem her og se selv deres egne priser:

Hvad koster en revisor?
Nicklas Aabech
Nicklas Aabech Dinero
Nicklas er en af Dineros skarpe content-skribenter. Han hjælper med at producere brugbart indhold om alt fra regnskab til revisorregler til såvel Dinero-brugere som andre, der sidder med gode spørgsmål derude.

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram