Opret ApS

Få hjælp til at oprette dit nye ApS nemt og billigt.

Opret anpartsselskab (ApS)

med Legal Desk

1.629 ,-

Pris i DKK. ekskl. moms

  • Nemt, trygt og hurtigt
  • Særpris med Dinero
  • Ingen ekstra omkostninger
  • Inkl. gebyr på 670 kr. til Erhvervsstyrelsen

Nem og billig oprettelse

Eksperterne klarer
det hele for dig

Styr på det praktiske og juridiske
Vi er udmærket klar over, at det kan virke fuldstændig uoverskueligt at starte ny virksomhed. For du vil selvfølgelig gerne gøre det korrekt – og det vil vi gerne hjælpe dig med. Derfor har vi lavet et samarbejde med eksperterne fra Legal Desk, der kan oprette virksomheden for dig. Vi skal nok få dig sikkert i mål, så du kan komme godt fra land med din helt nye virksomhed.

Kravene til et ApS
Et ApS (anpartsselskab) kan have en eller flere ejere. Når man stifter et ApS, er der et kapitalkrav på 40.000 kroner. Det betyder, at du skal indskyde 40.000 kroner i selskabet for at komme i gang. Det er et lovkrav. Så får du (eller I) til gengæld alle fordelene ved at ApS – en af de vigtigste er, at man som ejer ikke hæfter personligt. Det kan give lidt ro i maven.

En hurtig FAQ

Hvorfor oprette virksomhed via Dinero?
Det kan være bøvlet at oprette en virksomhed, og man kan hurtigt miste overblikket, når der går teknikaliteter i den. Derfor har vi i Dinero besluttet os for at gøre det så let som muligt at stifte virksomhed. Så hvis du vil være sikker på, at du kommer godt igennem processen – så er vi din hjælpende hånd. Vi kan også hjælpe med en billig erhvervskonto.

Er der styr på det hele?
Det korte svar er ja! Men vi kan da godt uddybe det svar. Vi er nemlig ikke den eneste hjælpende hånd. Vi er gået sammen med eksperterne fra Legal Desk. De er eksperter i hele den juridiske del. De har fuldstændig styr på, hvordan man opretter en virksomhed og hele juraen omkring det

ApS, enkeltmandsvirksomhed eller
noget helt tredje?

Et ApS kræver en startkapital på 40.000 kroner, hvorimod kapitalkravet er 0 kroner, når du opretter en enkeltmandsvirksomhed.

Derudover er der en række øvrige forskelle på de to virksomhedstyper. Dem har vi samlet i overblikket nedenfor.


ApS vs. Enkeltmandsvirksomhed

Opret virksomhed

Anpartsselskab (ApS)
Enkeltmandsvirksomhed
Krav til startkapital
40.000 kr.
0 kr.
Hæftelse
Begrænset
Personlig
Ejerskab
Én eller flere ejere
Én ejer
Offentliggørelse af årsrapport
Ja
Nej
Arbejdsskadeforsikring
Ja
Måske

Hvilken virksomhedstype skal jeg vælge?

Er du stadig i tvivl om, hvilken virksomhedstype der passer til dig?
Tag vores test og kom nærmere et svar:


Tag en beslutning allerede i dag og få dit ApS oprettet én gang for alle
– og for én samlet pris på kun 1.629,- ekskl. moms. med Dineros rabat.

FAQ – Oprettelse af ApS

  1. Du kan vælge at oprette dit anpartsselskab gennem Erhvervsstyrelsens hjemmeside. Du kan også vælge at betale dig fra det og få det hele klaret for dig, fx ved at bruge Legal Desks løsning til oprettelse af ApS.

  2. Da du får 20% rabat gennem Dinero på selskabsdokumenter, registreringsservice  bliver prisen: 1.629 kr. ekskl. moms Her er medregnet gebyrer på 670 kr. det offentlige.

  3. Når du stifter ApS gennem Legal Desk udfylder du blot deres formular, betaler og så modtager du straks herefter dine dokumenter, klar til underskrift med NemID.

  4. Du underskriver med NemID, når du har udfyldt Legal Desks formular, betalt og modtaget dokumenterne, der skal underskrives.

  5. Udfyld formularen hos Legal Desk på bare ti minutter og overfør selskabskapitalen til deres konto. Derefter registrerer Legal Desk din virksomhed hos Erhvervsstyrelsen. Typisk modtager du dit CVR-nummer fra Erhvervsstyrelsen indenfor 24 timer – men der kan gå op til ti dage.

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram