Mobil app til smartphone – Hvad kan jeres app?

Vi har en mobil app til både iOS (iPhone) og Android. Nederst i denne guide kan du hente dem begge.

Vi forbedrer løbende på vores mobile app, og du vil derfor hele tiden se nye features bliver lanceret. Målet er, at mobil-appen kan det samme, som hvis du logger ind i Dinero på din computer eller iPad.

I nedenstående skema kan du se alle app’ens funktioner. Skemaet inddeles ligeledes i, hvilke der kun er tilgængelige for Dinero Pro-brugere.

Dinero Pro

Dinero Starter

Få et overblik over firmaets økonomi – se indtægter og udgifter på forsiden i app’en
Ja
Ja
Få et overblik over alle dine fakturaer – mulighed for at sortere på betalte og ikke-betalte
Ja
Ja
Få et overblik over alle dine dine tilbud
Ja
Ja
Få en notifikation, når en faktura er forfalden
Ja
Ja
Hurtigt oprette og se kontakter – data hentes fra CVR-registreret
Ja
Ja
Ringe eller skrive direkte til dine kunder fra app’en
Ja
Ja
Registrerer betaling på dine fakturaer i app’en
Ja
Ja
Oprette og sende fakturaer til dine kunder
Ja
Ja
Mulighed for at tilføje rabat til dine fakturaer
Ja
Ja
Mulighed for at indtaste beløb inkl. moms på dine fakturaer
Ja
Ja
Mulighed for at tilføje rabat til dine tilbud
Ja
Nej
Mulighed for at indtaste beløb inkl. moms på dine tilbud
Ja
Nej
Oprette og sende et tilbud til dine kunder – senere fakturere tilbuddet, såfremt din kunde accepterer det
Ja
Nej
Tag billeder af dine kvitteringer, og få dem uploadet til Dinero – klar til at bogføre
Ja
Nej
Uploade PDF’er via mobil app’en til Dinero – klar til at bogføre
Ja
Nej

Hent iPhone-app.

Hent Android-app.

Giver appen dig udfordringer, når du bruger den?

Nedenfor er nævnt et par af de scenarier, vi er blevet spurgt ind til.

1. Hvorfor vender mine billeder forkert, når de bliver uploadet? Typisk skyldes det, at du har skærmrotation slået fra på din iPhone – det kan give appen nogle udfordringer. Se her, hvordan du sørger for at slå skærmrotation til.
  2. Min app crasher, når jeg trykker på “Køb”? Det gør den typisk, fordi du ikke har givet appen tilladelse til at bruge din telefons kamera. Det giver du den under “Indstillinger” (ikke i selve Dinero-appen, men på din telefon) -> Scroll ned til du finder “Dinero Pro” -> Tryk ind på denne, og sørg for at “Kamera” er slået til.
  3. Hvor finder jeg de bilag, jeg har uploadet med min telefon? Dem finder du under Bogføring -> Bilagsoversigt.