Opret tilbud – Sådan opretter og sender du et tilbud – samt omdanner tilbud til faktura

David Andersen Sidst opdateret: 13/11/2017
Den 24. oktober 2014

I denne guide kan du læse om vores smarte tilbudsfunktion. Guiden gennemgår tre funktioner fra tilbudsmodulet:

1. Sådan opretter du et tilbud.
  2. Sådan sender du  et tilbud.
  3. Sådan omdanner du et tilbud til en faktura.

Tips og bonusinfo:

• Kan jeg få betalingsbetingelser på tilbud? NEJ, det kan du ikke. Normalt er der ikke betalingsbetingelser på et tilbud, da det så kan forveksles med en faktura – og det ønsker man ikke. Vil du alligevel have betalingsbetingelser på dit tilbud, skal det indsættes i kommentarfeltet.
  • Kan jeg lave en ordrebekræftelse på et tilbud? JA, det kan du godt. Se her hvordan du gør.