Tilbud – Sådan opretter og sender du et tilbud – samt omdanner tilbud til faktura

I denne guide kan du læse om vores smarte tilbudsfunktion. Guiden gennemgår fire funktioner fra tilbudsmodulet:

1. Sådan opretter du et tilbud
  2. Sådan sender du et tilbud
  3. Sådan omdanner du et tilbud til en faktura
  4. Sådan holder du overblik over dine tilbud

Tips og bonusinfo:

• Kan jeg få betalingsbetingelser på tilbud? NEJ, det kan du ikke. Normalt er der ikke betalingsbetingelser på et tilbud, da det så kan forveksles med en faktura – og det ønsker man ikke. Vil du alligevel have betalingsbetingelser på dit tilbud, skal det indsættes i kommentarfeltet.
  • Kan jeg lave en ordrebekræftelse på et tilbud? JA, det kan du godt. Se her hvordan du gør.
  • Hvis du ikke ved hvordan man laver rabat på din faktura. Så se her, hvordan.