Virker Dinero mobil-appen til iPad/tablets?

• Læsetid: under 2 minutter

• Sidst opdateret 03/09/2021

Har I en app til iPad/tablets?

Du kan sagtens finde vores mobil-app i App Store eller Google Play til din iPad eller tablet. Appen er dog på nuværende tidspunkt kun udviklet til smartphones. Derfor anbefaler vi ikke, at du bruger vores app på din iPad eller tablet. Du kan dog godt bruge funktionen med at uploade bilag til Dinero – se mere om den funktion her.

Brug internetbrowseren, hvis du skal bruge Dinero på iPad/tablet

Til gengæld har vi optimeret Dinero til at kunne bruges på iPads og tablets, når du logger ind vi app.dinero.dk – nøjagtig, som du er vant til, når du logger ind via browseren på din PC eller Mac. Du kan med andre ord logge ind via browseren på din iPad eller Tablet og lave dit regnskab her, ligesom du gør på din PC eller Mac.

Du kan læse meget mere om vores mobil-app her.