Spring til indholdet

Læsetid: under 2 minutter

Årsafslutning af regnskab – Hvad skal jeg være opmærksom på?

I denne guide har vi samlet de spørgsmål, som vi i vores support får flest af ved årsafslutning af regnskaber. Har du yderligere spørgsmål, så tag endelig fat i vores support.

Frister for indberetning af dit regnskab:

Lad os starte med fristerne for sidste indberetning af dit regnskab. Det er nemlig noget af det, der får folk til at panikke – men det er der ingen grund til, for der er nemlig længe til, at regnskabet for 2019 skal være indberettet.

  • Personligt ejede virksomheder (enkeltmandsvirksomheder, PMV & I/S), skal senest indberette deres regnskab d. 1 juli 2021 for regnskabsår 2020.
    Indberetning af regnskab for disse virksomhedstyper foregår på den personlige årsopgørelse. Denne gang vi lave for dig i Dinero – læs mere her.
  • Selskaber (ApS, IVS & A/S) skal senest indberette deres regnskab fem måneder efter sidste dag i deres regnskabsår. Slutter dit regnskabsår 31/12/2020, skal dit regnskab altså først være indberettet d. 31. maj 2021.
    Også årsregnskaber til IVS, ApS og A/S kan vi hjælpe med. Læs mere her.

Det skal du også være opmærksom på ved regnskabsårets afslutning:

  • Vær ikke bange for, at gå i gang med at bogføre i 2021, selvom du ikke er færdig med 2021.
  • Har du fakturaer, der har dato i 2020, men som først betales i 2021? Frygt ej – du skal blot gå tilbage til 2020 og registrere betalingen når den kommer. Registreringen laver du med 2021 datoen.
  • Var denne artikel nyttig?
  • JaNej

Sidst opdateret 13/01/2021

0

... har allerede tilmeldt sig dinero!

Vidste du, at der er sendt 0 fakturaer fra Dinero?