Få penge tilbage i skat – gratis

Skat er en besværlig størrelse. Men med hjælp fra vores samarbejdspartner – de knivskarpe eksperter fra TaxHelper – får du hurtigt, nemt og gratis svar på, om du mangler at få penge tilbage i skat.


Har du husket at udfylde alle dine private fradrag på din selvangivelse for 2018, 2019 og 2020?

Nej, vel. For det både kompliceret og kedeligt.

Det synes vi også i Visma Dinero. Vi elsker skattefradrag, momsfradrag, bankafstemning og alt andet lækkert, som får din virksomheds regnskab til at spille fuldstændig. Men vi synes også, at privat skat er kedeligt.

Ikke desto mindre er det vigtigt. Derfor har vi allieret os med skatte-eksperterne fra TaxHelper. De er knivskarpe til at finde dine glemte personlige fradrag, og de laver en komplet gennemgang af din selvangivelse, så du ikke går glip af penge – altså, dine egne penge.

I gennemsnit får TaxHelpers brugere udbetalt 2.704 kroner på grund af glemte eller oversete skattefradrag.

Finder 2.704 kroner

Vores samarbejde med TaxHelper går helt grundlæggende ud på at undersøge, om du kan få penge tilbage i skat. I gennemsnit får TaxHelpers brugere udbetalt 2.704 kroner på grund af glemte eller oversete skattefradrag. Det er penge, som du kan bruge på større julegaver til dig selv eller til en, som du har kær.

Lyder det dyrt?

Det er det ikke. Faktisk kan TaxHelper kun blive en plus-forretning for dig. Hvis de finder glemte eller oversete fradrag, så koster TaxHelpers service 30 procent af det beløb, som de sikrer dig – altså 30 procent af et beløb, som du ellers aldrig havde fået.

Og finder TaxHelper ikke noget, er det helt gratis for dig.

Du skal altså kun betale for deres service, hvis de rent faktisk er med til at forbedre din økonomi. I øvrigt: Langt de fleste ender med at få penge tilbage – og det tager altså kun et kvarter. Kom i gang her.

Lad TaxHelper finde de oversete skattefradrag

Så simpel er processen

  1. Gå til TaxHelpers side
  2. Svar på nogle få spørgsmål
  3. Se, hvor mange penge du skal have tilbage i skat
  4. TaxHelper indberetter ændringerne
  5. Du får pengene.

Mere simpelt kan skat og fradrag faktisk ikke blive.

Fem hurtige spørgsmål og svar

1) Hvad koster det?

Først og fremmest, så er TaxHelpers service som udgangspunkt gratis. Hvis de finder en skattebesparelse, så koster deres service 30 procent af skattebesparelsen. Det vil sige: Finder TaxHelper 1.500 kroner til dig, så koster deres service 450 kroner.

2) Jeg har allerede indtastet fradrag

TaxHelper tager ikke betaling for fradrag, du selv har indtastet. De tager kun betaling for den ekstra værdi, de tilfører. Eksempel: Du står til at få 3.000 kroner tilbage i skat, før TaxHelper går i gang. De finder ekstra skattefradrag, som betyder, at du nu skal have 4.000 kroner tilbage. Du betaler kun for differencen, altså for de 1.000 kroner, som TaxHelper har skaffet til dig.

3) Kan jeg være sikker på, at fradragene er rigtige?

TaxHelper har et statsautoriseret revisionshus til at kvalitetssikre deres arbejde. Du er altså i hænderne på dygtige skatte-eksperter.

4) Hvor hurtigt kommer pengene?

Dine penge udbetales af Skattestyrelsen. Det tager typisk 2-3 uger, og de lander automatisk på din NemKonto. Skal du betale restskat, eller har du offentlig gæld, så kan besparelsen potentielt blive modregnet heri.

5) Hvordan kommer jeg i gang?

Det gør du lige her. Det tager cirka et kvarter at besvare TaxHelpers spørgsmål, og du ved straks herefter, om du er gået glip af skattefradrag.

Henrik Alexandersen
Henrik Alexandersen Dinero
Henrik er kommunikationsmedarbejder hos Dinero. Fra sit skrivebord knokler han hver dag for at fortælle de gode historier til såvel Dinero-brugere som verden udenfor på en måde, så vi alle kan læse med.

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram