Udgivet 25/12/2017

2017 har været et vildt år :-)

Martin Thorborg
Skrevet af Martin Buch Thorborg
Læsetid: under 2 min.
Placeholder billede til bloggen

Vi nærmer os slutspurten af 2017.

Jeg vil gerne benytte lejligheden til at ønske dig og alle dine nærmeste en glædelig jul, og samtidig vil jeg sige tak til dig, fordi du bruger Dinero.

Hele mit team er dedikeret til at lave det bedste regnskabsprogram til dig, og derfor har jeg kigget tilbage på de nye funktioner og forbedringer, som vi har lavet i 2017.

Nedenfor kan du se det meste af alt det, som vi har knoklet på i årets løb 🙂

Mere end 73.000 bedømmelser

Jeg er simpelthen så stolt over og spændt på vores nyeste projekt, at jeg lige råber højt om det igen. Vi er – som du måske ved – gået ind i kampen mod dårlige betalere, og i den forbindelse har vi med alle Dinero-brugernes bedømmelser skabt Flinke-Listen.

Flinke-Listen er skabt på baggrund af de mere end 73.000 bedømmelser, som du og andre Dinero-brugere har lavet af jeres kunder.

Formålet er at stoppe dårlige betalere og brodne kar fra et gøre livet surt for iværksættere. I løbet af 2018 kommer vi med en liste, der viser de dårlige betalere. Det bliver enormt spændende.

Se hele Flinke-Listen her.

Den lange liste

Her har jeg samlet nogle af vigtigste nye funktioner, som vi har lanceret i løbet af 2017. Nogle er Dinero Pro-funktioner – andre er til alle.

Dinero på din smartphone

Vi har også brugt året på at få lavet en ordentlig bunke nye funktioner til vores regnskabs-app til iPhone og Android.

I appen kan du nu:

  • tilføje rabat
  • uploade pdf-filer
  • sende tilbud og påmindelser
  • oprette kontakter med data fra CVR
  • selv vælge, om du vil skrive fakturabeløb med eller uden moms.

Tak, fordi du bruger Dinero. Rigtig glædelig jul 🙂

Martin Thorborg
Martin Buch Thorborg Dinero
Martin er medstifter af Dinero, hvor han sidder i direktørstolen. Han er et kendt ansigt på den danske iværksætterscene med en række succes-startups i bagagen – erfaringer, han i øvrigt deler ud af gennem foredrag rundt i landet.

Skriv en kommentar

  1. I kategorien “andet” kan man nævne at Dinero allerede i August implementerede DMARC. https://dinero.dk/mere-sikkerhed-din-fakturaudsendelse/

    I slutningen af November blev DMARC implementering en anbefaling fra Center for Cybersikkerhed https://fe-ddis.dk/cfcs/nyheder/arkiv/2017/Pages/VejledningDMARCkanreducereantalletaffalskemails.aspx

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram