Online revisor

Leder du efter en erfaren ekstern revisor, som du altid kan få fat i? Så er Dinero Total måske det helt rigtige match. Her får du adgang til et helt team, der ordner HELE dit regnskab for dig. Nemmere bliver det ikke – for dig og din virksomhed.

Lad en online revisor klare hele dit regnskab

Få en online revisor her

Vores online bogholder-team bogfører løbende, hvor en traditionel bogholder eller revisor typisk opdaterer regnskabet månedligt eller hvert kvartal. Jo hurtigere du uploader dine bilag til os, jo hurtigere kan vi bogføre.

Det eneste du skal gøre

Find din pris med det samme

Størrelsen på din virksomhed påvirker mængden af arbejde for vores bogførings-team.

Træk i slideren nedenfor for at se din pris.

Din pris

397,-

Pr. md. pr. firma excl. moms

Angiv din årlige omsætning

0 — 250.000,-

Prøv Dinero Total

Fuld tilfredshed eller pengene tilbage!

Vi garanterer dig, at du bliver glad for vores bogholdere. Derfor har vi tilfredshedsgaranti!

Hvis du opretter dig som Dinero Total-bruger, og du i løbet af den første måned finder ud af, at du ikke er tilfreds med det, du får, jamen, så får du da bare pengene tilbage.

Det er vores tilfredshedsgaranti til dig.

En ekstern bogholder, du altid kan få fat i

En ekstern bogholder er en værdifuld hjælp til regnskabet for mange virksomheder Og med Dinero Total får du ikke bare en enkelt ekstern bogholder, som klarer hele regnskabet for dig. Du får nemlig et helt team, der har fuldstændig styr på alle regler.

Dinero Total er perfekt til iværksættere, selvstændige og mindre virksomheder, som gerne vil slippe for regnskabs-bekymringer. Vores erfarne bogholder-team ordner alt for dig. Jo hurtigere du uploader dine kvitteringer, jo hurtigere bogfører de dem.

Så smart er det med Dinero Total

Placeholder cover til Dinero Total video

Nemt og praktisk for dig

 • Vi laver hele dit regnskab, så du sparer tid og slipper for bekymringer

 • Vores online revisorer sørger for hele regnskabet, så du kan slappe af

 • Du får alle dine tal til moms og skatteopgørelse – inkluderet i prisen

Et altid opdateret og korrekt regnskab

Dinero Total eller lokal ekstern revisor?

Det vigtigste er, at du vælger en løsning, du føler dig tryg ved. Vil du gerne mødes med en lokal revisor over en kop kaffe, skal du selvfølgelig prioritere det. Men er det okay, at hjælpen foregår over mail eller chat – og er prisen og opdateringsfrekvensen også vigtig for dig?

Begge løsninger indeholder erfarne eksterne revisorer/bogholdere. Med Dinero Total får du tid til alt det, der giver værdi for dig, da vi klarer hele regnskabet. Du skal kun sende fakturaer og uploade bilag – og det hele kan klares fra mobilen.

Bruger du allerede Dinero? Så bliver du glad for at høre, at du beholder det samme velkendte interface – vi har bare fjernet et par knapper.

Er du stadig i tvivl? Så ringer vi dig gerne op til en uforpligtende snak.

Hvorfor skal jeg så vælge jer som online revisor?

Du skal vælge Dinero Total, hvis du vil slippe for at lave regnskab. En anden stor fordel med os som din online revisor er, at vi selvfølgelig står til rådighed, hvis du har spørgsmål.

Vi bogfører alle dine bilag. Vi afstemmer din bank. Vi beregner din moms. Vi beregner din årsopgørelse. Kort sagt, klarer vi det hele, så du trygt kan glemme alt om regnskab – og der er selvfølgelig ingen binding.

Vi sørger nemlig for, at der er styr på dit regnskab, så du med god samvittighed kan fokusere på andre ting.

Det med prisen

Med Dinero Total ved du altid, hvad din pris er. Den ændrer sig nemlig ikke, uanset hvor mange bilag eller andet vi hjælper dig med. Den er fast og baseret på omsætningen.

Jo flere timer du sparer ved at bruge Dinero Total, jo flere timer har du til dine kunder. Det løber hurtigt op, så pengene er tjent hjem igen på ingen tid, hvis du vælger os som din eksterne revisor.

Dinero Total koster fra 397 kr./måned ekskl. moms. Brug slideren til at se din pris med os som din online revisor. Husk også, at vores beregner til oplysningsskemaet (som du normalt betaler for udover Dinero Pro-abonnementet) er inkluderet i prisen.

Support, support, support!

Med Dinero Total får du ikke kun hjælp til bogføringen samt alle tal til moms og oplysningsskema. Hvis du har spørgsmål til regnskabet eller bogføringen, kan du altid få hjælp af vores dygtige team.

Du har med andre ord altid adgang til en betroet regnskabspartner med Dinero Total som din online revisor.

Vil du vide mere?

Så ringer vores bogholdere dig gerne op, så I kan få en uforpligtende snak om dine behov og Dinero Total.

P.t. har vi desværre kun åbnet for enkeltmandsvirksomheder, der opfylder disse forudsætninger.

Oftest stillede spørgsmål

 1. Dinero Total koster fra 397 kr./måned ekskl. moms. Prisen ændrer sig ikke, uanset hvor mange bilag vi hjælper dig med, eller hvor meget brug for hjælp du har.

  Prisen er bundet op på din omsætning, og du kan nemt finde din pris med vores slider. Udover den lave pris får du også beregnet alle tal til oplysningsskemaet (som du normalt skal betale for udover dit abonnement).

   

 2. Dinero Total er en rigtig god kombination af kompetente Dinero-hoveder og automatisering. Frederik, som er en af vores mest erfarne regnskabseksperter, og hans team står altid i spidsen for dit regnskab, så det aldrig overlades 100% til en robot.

  Når du vælger os som din online revisor, slipper du for at lave regnskab.

  • Vi bogfører alle dine bilag
  • Vi afstemmer din bank
  • Vi beregner din moms
  • Vi beregner din årsopgørelse
  • Etc.

  Kort sagt, klarer vores team hele dit regnskab, og de står selvfølgelig også til rådighed for dig, hvis du har spørgsmål.

 3. Vi har kun åbnet op for enkeltmandsvirksomheder lige nu – men vi arbejder hårdt på at åbne op for flere.

  Derudover skal din virksomhed:

  – Beskattes efter almindelige regler (ikke VSO)
  – Kun have én erhvervskonto
  – Ikke modtage eller betale med kontanter
  – Ikke eje bygninger eller værdipapirer
  – Ingen ansatte have – du skal kun være dig selv
  – Ikke være lønsumspligtig

  Passer du ind i disse kriterier? Så skal du bare skrive dig op.

 4. Det er især på dette punkt, Dinero Total adskiller sig fra en klassisk revisor og bogholder, som typisk opdaterer dit regnskab månedligt eller kvartalsvis.

  Jo hurtigere du sender os dine bilag, jo hurtigere kan vi bogføre dem. Det er det eneste, vi kræver af dig som din online revisor.

  Dit regnskab skal selvfølgelig være opdateret, så du altid har det økonomiske overblik og aktuelle nøgletal lige ved hånden. Det klarer vi for dig.

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram