Opret Holdingselskab

Få hjælp til at oprette dit nye holdingselskab nemt og billigt.

Opret holdingselskab

med Legal Desk

1.629 ,-

Pris i DKK. ekskl. moms per firma

 • Nemt, trygt og hurtigt
 • Særpris med Dinero
 • Ingen ekstra omkostninger
 • Inkl. gebyr på 670 kr. til Erhvervsstyrelsen

Nem og billig oprettelse

Eksperterne klarer det hele for dig

Styr på det praktiske og juridiske
Vi er udmærket klar over, at det kan virke fuldstændig uoverskueligt at starte ny virksomhed. Selvfølgelig vil man gerne gøre det korrekt i første hug – og det vil vi gerne hjælpe dig med. Derfor har vi lavet et samarbejde med eksperterne fra Legal Desk, som får dig sikkert i mål og godt fra land med dit holdingselskab.

Hvem kan stifte et holdingselskab?
Det kan alle fysiske og myndige personer og selskaber. Hvis et selskab stifter et andet selskab, bliver det første selskab til et holdingselskab.

Hvis du undrer dig…

Hvorfor få hjælp til at oprette virksomhed?
Det kan være bøvlet at oprette en virksomhed, og man kan hurtigt miste overblikket, når der går teknikaliteter i den. Ved at få hjælp til det kan du minimere risikoen for fejl og spare oceaner af tid, når du skal oprette dit holdingselskab.

Er der styr på det hele?
Det korte svar er ja! Men vi kan da godt uddybe det svar. Vi er nemlig ikke den eneste hjælpende hånd. Næ, som sagt er vi gået sammen med eksperterne fra Legal Desk. De er eksperter i al juraen og har styr på de trin, som man skal igennem, når man stifter virksomhed.

Hvorfor egentlig oprette et holdingselskab?

Et holdingselskab er faktisk ikke en selskabsform som sådan. Holdingselskabet er karakteriseret ved, at det ejer anparter eller aktier i et andet selskab. Det minimerer ejernes risici, ligesom det indebærer en række skattemæssige fordele.


FAQ – Oprettelse af holdingselskab

 1. Du kan altid vælge at oprette dit holdingselskab på Erhvervsstyrelsens hjemmeside.

  Du kan også minimere risikoen for fejl og spare oceaner af tid ved at betale dig fra at få det hele klaret her gennem Legal Desk.

  Vi anbefaler Legal Desks løsning til oprettelse af holdingselskaber, fordi de tager dig i hånden hele vejen og opretter dit holdingselskab nemt og hurtigt.

 2. Du får 20 procent rabat på oprettelsen af dit selskab gennem Dinero inkl. udarbejdelse af selskabsdokumenter og registreringsservice. Derfor er prisen 1.629 kroner.
  NB! Gebyret til Erhvervsstyrelsen på 670 kroner er inkluderet i prisen 💪🏼

 3. Når du stifter holdingselskab gennem Legal Desk udfylder du blot deres formular, betaler og så modtager du straks herefter dine dokumenter, klar til underskrift med NemID.

 4. Gennem Dinero og Legal Desks samarbejde får du 20 procent rabat på oprettelsen inkl. udarbejdelse af selskabsdokumenter og registreringsservice. Derfor er prisen 1.629 kroner – og gebyret til Erhvervstyrelsen på 670 kroner er inkluderet i prisen 💪🏼

 5. Så er du velkommen til at hive fat i os hos Dinero. Supporten er åben fra kl. 8-23, 365 dage om året.

  Vi er online på chatten – og alternativt kan du fange os på support@dinero.dk.

  Det kan være, at vi sender dig videre til vores partner, Legal Desk, hvis du har konkrete spørgsmål til oprettelsen, fordi det er dem, der står for den del.

 6. Nej. 😊  Vi vil gerne hjælpe så mange som muligt med at starte og drive virksomhed. Derfor kan alle få hjælp til at oprette et holdingselskab gennem vores samarbejde med Legal Desk – og du får selvfølgelig 20 % rabat uanset om du er Dinero-bruger eller ej.