Opret A/S

Vi hjælper dig med at oprette dit nye A/S nemt og billigt.

Opret aktieselskab

med Legal Desk

1629,-

Pris i DKK. ekskl. moms per firma

 • Nemt, trygt og hurtigt
 • Særpris med Dinero
 • Ingen ekstra omkostninger
 • Inkl. gebyr på 670 kr. til Erhvervsstyrelsen

Nem og billig oprettelse

Eksperterne klarer det hele for dig

Styr på både regnskab og jura
Stiftelsen af et aktieselskab indebærer flere juridiske og regnskabsmæssige krav, som kræver en fagpersons øjne.

Det kræver oprettelsen
For at oprette et A/S skal du have et kapitalindskud på 400.000 kroner og underskrive et stiftelsesdokument. Du skal også have vedtaget vedtægter for selskabet. Senest to uger efter underskrivelsen af stiftelsesdokumentet skal registreringen desuden være klaret i Erhvervsstyrelsens it-system. Ellers bliver aktieselskabet ikke registreret.

Hvorfor oprette A/S gennem os?

Slip for registrering og bekræftelse
Oprettelse af et A/S er egentlig til at klare selv – men som det største af de selskabsformer, vi har i Danmark, følger et par administrative processer, som er i den virkelig tunge ende. Ved at oprette gennem Legal Desk sørger de for registrering og bekræftelse af selskabskapital, så du kan læne dig tilbage. Derudover får du 20% på oprettelsen gennem Dinero.

Er der tjek på alt?
Ja! Ved at gå sammen med (jura)eksperterne fra Legal Desk, kan vi tilbyde dig en hjælpende hånd, der har fuldstændig styr på, hvordan man opretter et aktieselskab – og på, hvordan det hele bliver lavet korrekt, så alle regler bliver overholdt.

Fordele ved et A/S

Som den største selskabsform, vi har i det danske land, følger en række fordele ved aktieselskabet.

Den mest tungtvejende fordel er nok, at ejere/aktionærer på intet tidspunkt risikerer at miste mere, end de har skudt i virksomheden. Med andre ord: De mister deres aktier ved konkurs – men de bliver ikke stillet yderligere til ansvar.

Samtidigt viser ejerne/aktionærerne, at de har styrke til at stille med en kapital på 400.000 kroner, hvilket kan være en blåstempling for omverdenen.

Se flere forskelle og ligheder mellem et A/S og det nærliggende ApS i vores sammenligningstabel nedenfor.


A/S vs. ApS

Opret virksomhed

A/S
ApS
Startkapital
400.000 kr.
40.000 kr.
Hæftelse
Begrænset
Begrænset
Ejere
Én eller flere
Én eller flere
Krav til en bestyrelse
Ja
Nej
Offentliggørelse af årsrapport
Ja
Ja

Oprettelse med ganske få klik

Tag en beslutning allerede i dag og få dit A/S oprettet én gang for alle
– og for én samlet pris på kun 1.629,- ekskl. moms. med Dineros rabat.

FAQ – Oprettelse af A/S

 1. Du kan, som med andre virksomhedstyper, vælge at oprette dit aktieselskab gennem Erhvervsstyrelsens hjemmeside. Du kan dog også vælge at betale dig fra det og dermed få det hele klaret for dig. Hertil kan du fx bruge Legal Desks løsning til oprettelse af A/S.

 2. Som nævnt får du gennem Dinero 20% rabat på selskabsdokumenter og registreringsservice. Det betyder at din pris bliver: 1.629 kr. Her er det obligatoriske gebyr på 670 kr. til det offentlige medregnet.

 3. Du underskriver digitalt. Når du har betalt for oprettelsen, modtager du en mail fra vores signatur-partner, Visma Addo.

  Klik på linket i mailen for at underskrive med dit NemID.
  Det er vigtigt, at du underskriver – vi kan ikke begynde oprettelsen af din virksomhed, før du har underskrevet.

  Når du har underskrevet med NemID, modtager du en kvittering på din bestilling i din e-Boks.

 4. Når du har betalt for oprettelsen, modtager du en mail fra vores signatur-partner, Visma Addo, hvor du underskriver med dit NemID. Det er nemt og hurtigt – ligesom resten af processen.

 5. Udfyld formularen hos Legal Desk på bare ti minutter og overfør selskabskapitalen til deres konto. Derefter registrerer Legal Desk din virksomhed hos Erhvervsstyrelsen. Typisk modtager du dit CVR-nummer fra Erhvervsstyrelsen inden for 24 timer – men der kan gå op til ti dage.