EAN-faktura – Så nemt laver du en EAN-faktura

Der er faktisk næsten ingen forskel på at oprette en normal faktura og en EAN-faktura i Dinero.

Udsendelse af EAN-fakturaer er en Pro-funktion. Du kan dog som gratis-bruger sende fem gratis EAN-fakturaer.

Nedenfor kan du læse, hvordan du opretter og får afsendt en EAN-faktura

Sådan laver du en EAN-faktura i Dinero

Tips og bonusinfo:

• Du har mulighed for at vedhæfte filer til dine E-fakturaer – se hvordan her. Du kan ikke sende vedhæftede filer på ean-rykkere.
  • I denne guide kan du se, hvilke EAN-formater vi understøtter i Dinero.
  • Kan man sende E-fakturaer til udlandet via Dinero? Som udgangspunkt er svaret ja. Men der et par ting, der skal være på plads først. Virksomheden du sender til skal være registreret i de rigtige registre så Sproom (vores E-faktura udbyder) kan sende din E-faktura afsted. Er modtager ikke registreret vil din udsendelse fejle.