EAN formater – Disse EAN formater understøtter vi i Dinero

Alle offentlige institutioner og mange private virksomheder har et EAN-nummer. Det er 13-cifret og unikt på verdensplan. I Dinero understøtter vi alle EAN-numre, som er registreret i NemHandelsregisteret. Det er det største register for elektronisk fakturering, hvor alle offentlige institutioner er at finde.

Du kan altid tjekke, om din kunde er tilmeldt dette register via dette link: https://registration.nemhandel.dk/NemHandelRegisterWeb/public/participant/info

Når vi i Dinero udsender en EAN-faktura, sendes den i formatet OIOUBL.

Sådan laver du en EAN-faktura i Dinero

Du kan i denne guide se, hvordan du laver en EAN-faktura i Dinero