Spring til indholdet

Læsetid: under 2 minutter

Se din virksomheds økonomiske performance i Dinero

Se, hvordan din virksomhed klarer sig i forhold til andre virksomheder i samme branche og landsdel.

Placeholder til blog

Bruger du Dinero, har du en indbygget virtuel CFO – en klog Dinero-assistent.

Assistenten beregner tre nøgletal for dig, så du kan blive klogere på, hvordan din virksomheder klarer sig sammenlignet med andre firmaer i samme branche.

Alle nøgletal analyseres over en periode på seks måneder, og de tre nøgletal er:

Omsætning

Vi kigger på din omsætning indenfor de seneste seks måneder og sammenholder den med dine konkurrenter.

Dækningsgrad – hvor god du er til at tjene penge på dine varer/ydelser?

Vi kigger på din omsætning og sammenholder dem med dine variable omkostninger (fx varekøb og fragt) indenfor de seneste seks måneder.

Det giver en dækningsgrad, som viser, hvor mange procent af din omsætning du har tilbage, efter du har betalt dine variable omkostninger. De penge bruges til at betale faste omkostninger, som fx er løn, markedsføring og husleje

Overskudsgrad – hvor god du er til at tjene penge efter alle omkostninger er betalt?

Vi kigger på din omsætning og sammenholder den med alle dine omkostninger (undtagen finansielle omkostninger; fx renter) indenfor de seneste seks måneder og sammenholder med dine konkurrenter i samme branche.

Det giver en overskudsgrad, som viser, hvor mange procent af din omsætning, der udgør dit overskud før SKAT og finansielle omkostninger.

Se dine nøgletal i Dinero

Se dine tal ved at logge ind i Dinero, trykke på “Regnskab” og vælge “Nøgletal”.

Rigtig god fornøjelse!

Martin Thorborg
Martin er medstifter af Dinero, hvor han sidder i direktørstolen. Han er et kendt ansigt på den danske iværksætterscene med en række succes-startups i bagagen – erfaringer, han i øvrigt deler ud af gennem foredrag rundt i landet.

5 kommentarer

 1. Der er smart, og fedt med sammen ligning. Jeg vil dog gerne kunne lave et print og sende til min bank, så gerne noget med flere tal og mere prof præsenteret.

 2. Jeg undrer mig over at jeg igår lå nr. 1 ud af 110 på debitor omsætningshastighed, og idag ligger jeg nummer 110.. ?

 3. Hej Kim

  Jo, det lyder lidt underligt. Vil du ikke sende denne korte beskrivelse til os på support@dinero.dk sammen med dit firma ID? Så kigger vi på det 🙂

  På forhånd tak.

  De bedste hilsner Theis

 4. Jeg undrer mig over at jeg inden corona lå nr. 4 på alt og nu ligger jeg nr. 71. Jeg har øget min omsætning i coronatiden. Er det bedre at ligge nr. 71 end nr. 4 ?

  1. Hej Ann

   Nej det er umiddelbart bedre at ligge højt, men der er mange variabler i spil, så jeg kan ikke gå ind og kigge på den konkrete situation desværre. Algoritmen må mene nogle klarer sig bedre.

Skriv en kommentar

0

... har allerede tilmeldt sig dinero!

Vidste du, at der er sendt 0 fakturaer fra Dinero?