Skatteregler for YouTubere – Hvordan beskattes YouTube-indtægter?

Der er mange regler for skat, moms og fradrag. Det gælder også, når det kommer til YouTube. I dette indlæg besvarer vi de oftest stillede spørgsmål i forbindelse med at drive en YouTube-kanal.


Skal man betale skat af indtjening på YouTube?

Det korte svar er; ja. Du skal oplyse og betale skat af alle indtægter, du måtte have i forbindelse med YouTube.

Der skelnes mellem to typer af YouTubere, når det kommer til beskatning:

 • Dem, som blot tjener et beskedent beløb på deres YouTube-kanal
 • Dem, som driver en decideret virksomhed

Hvis du falder i YouTubere-kategorien, som ikke tjener særlig meget på YouTube reklamer, kan du nøjes med at indberette din indtægt som B-indkomst i din forskudsopgørelse. Du må tjene op til 50.000 kroner om året i B-indkomst.

Overstiger du 50.000 kroner om året, kan du ikke længere nøjes med at indberette din indtægt som B-indkomst. I dette tilfælde vil du skulle oprette en virksomhed.

Det er vigtigt at få med, at du ikke behøver at være YouTuber på fuld tid for at drive din kanal som virksomhed. Det kan sagtens betragtes som en virksomhed, selvom du driver din kanal ved siden af et studie eller fuldtidsarbejde.

CVR-nummer som YouTuber – er det et krav?

Har du ganske få indtægter, kan du nøjes med at indberette din indtægt som B-indkomst i din forskudsopgørelse. Gør du det på den måde, kan du slippe for at skulle registrere en virksomhed med et CVR-nummer.

Begynder indtægterne at være af en vis størrelse, og begynder du at drive virksomhed af en vis seriøsitet, skal du til at kigge på at få oprettet et CVR-nummer. Du får et CVR-nummer, når du registrere din virksomhed.

Skattestyrelsen bruger ordene “af en vis seriøsitet”, hvilket kan være svært at konkludere noget ud fra. En tommelfingeregel er dog, at din YouTube kanal betragtes som enhver anden form for virksomhed, hvis du tjener penge på den.

Du kan dermed stille dig selv spørgsmålet, om du ville have oprettet en virksomhed, hvis din indtjening kom igennem noget andet – fx som håndværker, grafiker eller gennem en webshop?

Skal YouTubere momsregistreres?

Som udgangspunkt skal selvstændige lade sig momsregistrere, når de forventer en omsætning på mere end 50.000 kroner i løbet af 12 måneder. Det gælder også YouTubere og andre former for influencere.

Når du momsregistreres, betyder det, at du også skal opkræve moms på dine fakturaer, når du fx indgår et samarbejde med en sponsor til din YouTube kanal.

Udover at opkræve moms på dine ydelser betyder det også, at du skal afregne og overholde momsfristerne på lige fod med alle andre erhvervsdrivende i Danmark. Her kan et regnskabsprogram være til stor nytte, så du sørger for at få gjort brug af de rigtige momssatser og momsfradrag.

Kan man blive momsfritaget som YouTuber?

Nogle YouTubere kan muligvis momsfritaget, selvom deres omsætning overstiger 50.000 kroner i løbet af 12 måneder.

Visse ydelser er nemlig fritaget for moms. Det gælder fx massører og tandlæger.

Et af de momsfritagede erhverv er også journalistik – og netop det kan måske have indflydelse på, hvorvidt du skal momsregistreres med din YouTube kanal.

Hvis du kan argumentere overfor Skattestyrelsen, at din YouTube kanal går under kategorien journalistisk erhverv, kan du nemlig slippe for at skulle momsregistreres. I praksis kan det eksempelvis være, hvis dit indhold omhandler nyheder eller dokumentation af begivenheder.

Skat på gaver, donationer og sponsorater som YouTuber

Gaver, donationer, sponsorater og lignende beskattes på lige fod med alle andre former for indtjening. Du skal altså betale skat af hele overskuddet.

Modtager du noget andet end penge – fx en rejse til Italien – bliver du beskattet af værdien af gaven. Det vil sige, at hvis du modtager en rejse til en værdi af 10.000 kroner, skal du betale samme beløb i skat, som hvis du modtog en kontant betaling på 10.000 kroner.

Det har ingen betydning, om det er en af dine følgere eller en større virksomhed, som sender dig produktet eller ydelsen.

Fradrag som YouTuber – hvad kan du trække fra?

Du vil altid kun blive beskattet af dit overskud – uanset om du er honorarmodtager (B-indkomst) eller registreret virksomhedsejer.

Det betyder i praksis, at du kan fratrække alle dine udgifter fra dine indtægter, inden du afregner din skattepligtige indkomst.

Det er vigtigt, at dine udgifter er direkte forbundet med dit arbejde, hvis du vil fratrække det fulde beløb af udgiften. Køber du en ny computer til at redigere dine videoer på, kan du altså kun fratrække hele computerens værdi, hvis computeren ikke er tilgængelig for dig i privaten.

Det er meget normalt for fx foredragsholdere at kunne fratrække omkring 10% af en computers værdi, hvis de bruger den til research, tekstforfatning og selve præsentationen. Resten af tiden er computeren tilgængelig i hjemmet til privat brug – og det vil være lidt det samme princip i forbindelse med YouTube.

Har du planer om at outsource dele af dit YouTube arbejde, fx ved brug af en grafiker eller video editor, vil du kunne fratrække det fulde beløb, da ydelsen, du køber, er 100% relateret til dit arbejde som YouTuber.

Hvis du er momsregistreret, skal du selvfølgelig også være opmærksom på diverse momsfradrag. Momsfradrag varierer både på baggrund af, hvilket produkt du har købt, og hvad du har købt det til.

Dinero for YouTubere

Oftest stillede spørgsmål

Det afhænger bl.a. af din kanals størrelse og seriøsitet, om du skal CVR-registreres. Tjener du ikke særlig meget på din YouTube kanal, kan du betragte dig selv som honorarmodtager (B-indkomst).

Er din YouTube kanal at sammenligne med enhver anden form for selvstændig erhvervsdrivende – altså af en vis seriøsitet – skal du CVR-registreres.

Indtægter forbundet med en YouTube kanal beskattes på lige fod med alle andre former for indtægter. Svaret er altså ja, du skal betale skat af overskuddet forbundet med din YouTube kanal.

Dette gælder uanset om du modtager reklameindtægter, sponsorater, gaver, donationer eller andet.

Som udgangspunkt skal du lade dig momsregistrere, hvis du forventer en omsætning på 50.000 kroner i løbet af 12 måneder.

Der er en undtagelse, hvis din YouTube kanal kan betragtes som værende af journalistisk karakter – da journalistik er en momsfritaget ydelse i Danmark.

Mikkel Lisse Vastila
Mikkel Vastila
Mikkel er content creator hos Dinero. Han laver video, lyd og tekst om dansk iværksætteri og regnskab. Du vil både støde på ham på bloggen og vores YouTube-kanal.

Skriv en kommentar

34 kommentarer

 1. Hej. I forhold til outsourcing. Jeg har en enkeltmandsvirksomhed og er momsregistreret. Jeg betaler månedligt til en freelancer som laver thumbnails til min youtube. Han bor i udlandet, og betaling sker via paypal. Han er ikke ansat, men han får bare et fast beløb svarende til X antal thumbnails hver måned, som kan variere. Er paypal kvittering nok til at kunne få fradrag, altså at kunne trække det fra som en udgift, eller er der andet man skal være opmærksom på? Tak på forhånd

  1. Hej Sayun

   Det lyder umiddelbart ikke som om, at det er tilstrækkeligt. Du bør altid få en faktura, når du køber noget – uanset om det er fra en privatperson eller en person med CVR-nummer. https://dinero.dk/tips/hvad-skal-en-faktura-indeholde/

   De bedste hilsner

   Lasse fra Dinero

 2. Hej. Jeg har overvejet og starte en rejse youtube kanal, kan alle rejserne også trækkes fra i skat?

  1. Hej Magnus

   Det er umuligt at svare på ud fra de begrænsede oplysninger.

   Udgifterne skal først og fremmest have noget med driften at gøre, hvis det skal være muligt. Jeg vil klart anbefale dig at kontakte Skattestyrelsen – og evt. bede om et bindende svar.

   De bedste hilsner

   Lasse fra Dinero

 3. Hej Dinero

  Jeg vil spørge ang. om fradrag. Jeg har købt mine computer og redskaber primært for gaming, og laver opgaver/projekt fra min uddannelse. Jeg overvejer at lave youtube videoer og blive en streamer for gaming. Men jeg har købt dem for langt tid siden. Når jeg skal starte med at streame/optag, skal jeg tage dem i fradrag?

  Med venlig hilsen Sara

  1. Hej Sara 🙂

   ​ Før du kan trække disse udgifter fra, så skal de i et vist omfang relatere sig til din virksomhed, altså udgifterne skal være relateret til virksomhedens drift.

   ​ Hvis det er tilfældet, og du samtidig også bruger computeren + redskaberne privat, så skal du bogføre købet som vist i guiden her: https://dinero.dk/support/bogfoering-af-et-delvist-privat-koeb/ Det vil sige, du får 100% skattefradrag for købet, MEN du får kun momsfradrag for den andel der vedrører dit firma.

   ​ I forhold til omkostninger du har købt før virksomhedsopstart, der skal du bruge guiden her: https://dinero.dk/support/omkostninger-start-af-virksomhed/ Der er ikke en generel grænse for hvor lang tid man kan gå tilbage og bogføre udgifter for virksomhedsopstart, men SKAT godkender typisk 6 måneder tilbage. Dog afhænger det meget af det enkelte scenarie.

   ​ Jeg vil uanset hvad anbefale at kontakte SKAT, da det er dem som er eksperterne i forhold til fradragsregler, og der kan du helt sikkert få et 100% korrekt og bindende svar på hvordan du skal forholde dig.

   ​ Hvis det skulle give anledning til flere spørgsmål, så må du bare skrive til os på vores live supportchat 💪

   ​ Rigtig god dag!

   ​ De bedste hilsner, Jonas – Dinero support

 4. Hej,

  Som honorarmodtager(Youtuber) der endnu ikke er tæt på den årlige omsætning på 50.000kr hvordan skal indtægten indberettes på årsopgørelsen? Jeg har ikke firma eller er momsregistreret så skal man indberette indtægt i rubrik 15, og direkte udgifter i rubrik 29, eller indberettes det samlede overskud/underskud i rubrik 111?

  Det kunne være fantastisk hvis det også blev nævnt i bloggen, altså hvor man som youtuber indberetter de forskellige ting. Tak på forhånd!

  1. Hej Joseon

   Det er kun hvis du har en virksomhed du skal indberette noget i rubrik 111 🙏 I forhold til hvor du skal taste de her indtægter og udgifter, der vil vi anbefale du kontakter SKAT, hvis du er i tvivl om dette. Det ligger desværre lidt ud over det vi kan vejlede inden for.

   Du må have en rigtig dejlig dag!

   De bedste hilsner, Theresa – Dinero support

 5. Jeg har fået oprettet en enkeltmandsvirksomhed, men jeg har et spørgsmål vedr. youtube indtægt. Youtube udbetaler jo bagud, så det jeg har tjent i januar måned bliver udbetalt denne måned omkring d. 23-26 februar. Altså det jeg har optjent i januar udbetales i slutningen af februar. Hvordan bogfører jeg dette korrekt?

  Skal de penge jeg modtager fra google adsense youtube om 2 uger bogføres for februar måned, eller for januar måned? Tak på forhånd

  1. Hej Shunchul

   Dette vil skulle indtægtsføres i dit regnskab i januar måned, da det er her pengene er tjent. Du kan derefter bogføre selve indbetalingen i februar, denne bogføring vil kun ske på balancen. Hvis du har brug for yderligere hjælp ift, hvordan du skal bogføre dette, så må du endelige kontakte os på vores chat eller mail: support@dinero.dk.

   Du må have en rigtig dejlig dag!

   De bedste hilsner, Theresa – Dinero support

 6. Hvis man stadigvæk ligger under 50.000kr grænsen for momsregistrering og er honorarmodtager som youtuber. Kan man stadigvæk trække direkte udgifter fra, altså f.eks. hvis man betaler en person for at lave thumbnails? Jeg har ikke en enkeltmandsvirksomhed, men jeg går ud fra at man stadigvæk kan trække disse udgifter fra? Og hvis man kan, trækker man det så direkte fra indtægten? F.eks. hvis man tjener 40.000kr om året på youtube, og man har betalt en editor 1000kr, er det så 40.000kr-1000kr = 39000kr der indberettes, eller skal indtægt og direkte udgifter stå separat? Tak på forhånd

  1. Hej Shangri La

   Ja du kan stadig trække tingene fra 🙂 Og ja det formindsker dit overskud, så du betaler det mindre i skat.

   Så dit eksempel er helt korrekt 🙂

   Rigtig dejlig dag

   De bedste hilsner Frederik Nielsen

 7. Hej Mikkel. Jeg har en datter på 14 år som har en youtube kanal og tjener penge på det (under 45 k om året). Hun kun er 14 år, så jeg står som hendes “guardian” derfor bliver pengene sendt til min konto som jeg så sender videre til hendes konto hver måned. Jeg vil lave et frikort til hende nu snart så skattestyrelsen er indformeret. Er det den korrekt måde at gøre det? Pengene er hendes, så vi vil jo gerne bruge hende frikort, hvis det er muligt. mvh Lusi

  1. Hej Lusi

   Nu hvor du står som hendes “guardian” og det faktisk er dig der modtager pengene til at starte med, så ved jeg ikke helt hvordan SKAT vil mene det skal håndteres. Her vil jeg klart anbefale du lige kontakter SKAT og får et helt konkret svar 🙏

   De bedste hilsner Lasse – Dinero Support

 8. Hej, Hvis vi antager at en youtuber tjener 100.000-150.000kr næste år udelukkende på google adsense reklamer, og det er indenfor gaming, så det falder ikke ind under journalistik = Youtuberen er momspligtig… Kan man så oprette en enkeltmandsvirksomhed? Jeg er i tvivl fordi der åbenbart er forskel på hvad skat ser som erhvervsmæssig og ikke-erhvervsmæssig virksomhed. Har det noget med at gøre om man må oprette enkeltmandsvirksomhed, eller er det mere i forhold til om man må bruge virksomhedsordningen? Fordi jeg vil egentlig bare gerne oprette en enkeltmandsvirksomhed, og er ret ligeglad med virksomhedsordning osv.

  Altså jeg vil bare have et CVR nummer og blive momsregistreret, så jeg kan betale skat fordi jeg snart kommer til at ligge over de 50.000kr årligt i indtægt. Må jeg så godt bare oprette en enkeltmandsvirksomhed og blive momsregistreret? Det er det der med erhvervsmæssig og ikke erhvervsmæssig virksomhed der forvirrer mig..

  Og hvis jeg nu opretter en enkeltmandsvirksomhed:

  1. Hvilken branchekode vælger man, hvis man KUN tjener hele sin indtægt på youtube videoer (google adsense reklamer)?

  2. Under oprettelsen af en enkeltmandsvirksomhed, hvad vælger man i forhold til hvordan moms bliver beskattet? Der er f.eks. “Normal moms” som bliver krævet hvert kvartal, og så er der omvendt betalingspligt moms, og nogle andre muligheder. Som Dansk Youtuber, har man vel omvendt betalingspligt på moms, da man sælger til en EU virksomhed (Google i Irland i dette tilfælde). Så man indberetter momsen, men det er Google der skal betale momsen, ikke sandt? Vælger jeg så omvendt betalingspligt ved oprettelsen af enkeltmandsvirksomheden?

  Tusind tak på forhånd hvis i har mulighed for at besvare min kommentar. Jeg tænker at det også kan hjælpe mange andre der er i tvivl.

  1. Hej Ayn

   Da dette er en meget specifik sag, vil jeg anbefale du kontakter SKAT omkring dette. Det du først og fremmest skal have svar på er nemlig, om SKAT vil anse det som værende en erhvervsmæssigt virksomhed.

   Hvis du forventer at tjene over 50.000 kr så skal du momsregistreres. Omvendt betalingspligt er vedrørende f.eks. salg fra udlandet og det relaterer sig til, hvem der skal beregne og betale moms af købet. Når der er omvendt betalingspligt, er det køber, der skal beregne momsen, ikke sælger. Omvendt betalingspligt er ikke en bestemt måde at være momsregistreret på 🙂

   Når du har haft fat i SKAT og fået afklaret ovenstående så er du meget velkommen til at kontakte os på vores online chat eller på mail: support@dinero.dk, hvis der skulle være nogle yderligere spørgsmål.

   Du må have en rigtig dejlig dag 🙂

   De bedste hilsner, Theresa – Dinero support

 9. Hej

  Har en gammel Youtube kanal, som jeg er blevet budt lidt penge for. Hvordan er reglerne omkring evt skat og salg af sådan en kanal??

  1. Hej Lasse

   Der er mange faktorer som spiller ind, hvis du overvejer at sælge din Youtube kanal og for at du får den mest korrekte vejledning vil vi anbefale at du enten kontakter en revisor eller forhører dig hos SKAT 😊

   De bedste hilsner Rasmus – Dinero Support

 10. Hi guys,

  I have a PMW company registered as consulting services. I do lifestyle coaching. But now I got monetized on my youtube channel where I make educational videos on the same topic, and I want to get my earnings as a company, not an individual, as I have youtube expenses that I want to register and get deductions for. Can I use the same company or do I have to open an entirely different one?

  Thanks!

  1. Hi Manuel

   Yes, you can use the same company for both things, no problem about that. You might need to add an extra branchcode for your company “branchekode” That happens on Skat.dk -> https://virk.dk/myndigheder/stat/ERST/selvbetjening/Branchekode/ You might need to consultate with SKAT about that though,

   Sincerely Frederik Nielsen

 11. Hej Dinero.

  I skriver følgende: ”Du vil altid kun blive beskattet af dit overskud – uanset om du er honorarmodtager (B-indkomst) eller registreret virksomhedsejer.”

  Hvordan skal det forstås i praksis?

  Jeg har en lille kanal, hvor jeg får udbetalt et par tusinde kroner årligt i reklameindtægter fra YouTube. Jeg kan dog NEMT finde udgifter der overstiger det beløb som udbetales.

  Er det korrekt forstået, at hvis jeg får 1.000kr. udbetalt af YouTube, men samtidig også har 1.000kr. i udgifter, så er der ikke noget at indberette som B-indkomst, da der ikke er et overskud?

  Hvilken dokumentation kræves der i det sammenhæng? Idet der vel skal føres en eller anden form for regnskab.

  1. Hej Rasmus M.

   Det skal forstås sådan, at hvis du tjener under 50.000 i form af Youtube indtægter, så skal du indberette det som B-indkomst. I forhold til dit eksempel, så er det korrekt, at selvom det er usandsynligt, at med 0 i resultat vil du ikke skulle betale skat. Hvis dine udgifter overstiger dine indtægter, vil du have underskud, og så vil du ikke skulle betale skat, men kan i stedet modregne underskuddet i din personlige indkomst. Det vil resultere i, at du får et større fradrag, og skal dermed betale mindre i skat. Skat mener dog, at der skal være tale om en erhvervsmæssig virksomhed, hvor det ikke er afgørende for dig at du har overskud, før dette er gældende. Er du i tvivl, så kan du se skats guide her: https://skat.dk/data.aspx?oid=10984

   Dokumentation vil være krævet i form af de indtægter du får fra Youtube, som de typisk sender en opgørelse over kan jeg forestille mig. Der bør du kunne se hvor meget du har tjent på annoncer og views,, og hvad der ellers måtte være. Udgifter skal du bogføre i regnskabet, og der skal du bruge fakturaer og kvitteringer som dokumentation, så du kan få dine fradrag i forbindelse med virksomhedens drift.

   Jeg håber dette svarer på spørgsmålet ellers må du endelig sende os en mail 🙂

   De bedste hilsner Endrit – Dinero Support

 12. Hej Hendrik

  Dette afhænger af flere parametre, hvorfor mere information kræves. I bund og grund afhænger fradragsværdien af udgifterne i har i forbindelse med youtube-kanalen af flere ting af, hvilken kategori i hører til. Altså, betegnes kanalen som en erhvervsmæssig virksomhed? Kan udgifterne henføres direkte til virksomheden heraf?

  Der er altså flere ting man skal tage højde for, før man vurderer fradragsværdien af udgifterne, hvorfor mit bedste bud vil være at tjekke op med SKAT for at bindende svar 🙏

  De bedste hilsner

  Endrit – Dinero Support

 13. Hej. Jeg har en youtube kanal hvor jeg og min kone tager rundt og prøver restauranter og pølsevogne, vi laver også YouTube video med ferie og weekend ophold både indland og udland, nu er det blevet sådan at vi får henvendelser fra restauranter om at komme og spise hos dem hvor vi ikke skal betale for maden, vi er også begyndt at få Adsens indtægt, spørgsmålet er så: kan vi trække udgifter fra på restaurant maden som vi selv betaler, ligesom udgifter når vi laver ferie og weekend ophold video????

 14. Hej Mikkel Hvis man laver en video som hedder “Prøver alle burgere fra Maccen på youtube” Er det muligt fratrække det moms mæssigt og eller skattemæssigt? Vh, Thomas

  1. Hej Thomas

   Jeg har ikke helt sikker på, hvad det præcis er for nogle omkostninger du vil trække fra. Så er det også afgørende om du er momsregistret eller ej, i forhold til fratrækning af moms.

   Vi vil meget gerne komme med et konkret svar til dig, men så får vi brug for yderligere informationer. Jeg vil foreslå dig, at du kontakter os via vores live-chat eller på mail, så skal vi nok tage et kig på din konkrete sag 🙂

   De bedste hilsner – Lasse, Dinero Support

 15. Jeg bor hos min mor siden jeg var barn og nu er jeg 25 år men jeg får ingen indtægter siden jeg var 18 år fordi jeg vil kun være en rapper, ldag efter så mange år tjent jeg 70000 fra youtu.be, er det noget jeg ska betal skat af selvom jeg ha ikke fået hjælp hverken kontant hjælp eller noget,

  1. Hej Sabah,

   

Ja du skal som udgangspunkt betale skat af dit overskud forbundet med de indtægter du får fra YouTube. Såfremt du sælger ydelser for mere end 50.000 kr. i løbet af 12 måneder, skal du betale moms af dine indtægter. Det gælder uanset, om dine youtube-indtægter er b-indkomst, eller om du driver erhvervsmæssig eller ikke-erhvervsmæssig virksomhed. Hvis du skal betale moms, skal du først momsregistreres. 

Håber dette svarer på dit spørgsmål, og ellers må du endelig skrive igen 🙂

   

De bedste hilsner   Endrit – Dinero Support

 16. “Du vil altid kun blive beskattet af dit overskud – uanset om du er honorarmodtager (B-indkomst) eller registreret virksomhedsejer.

  Det betyder i praksis, at du kan fratrække alle dine udgifter fra dine indtægter, inden du afregner din skattepligtige indkomst.”

  Kan man trække fra selvom man ikke har CVR (Altså som privatperson)? Altså fradrag på div. pc, spil og andet der bidrager til driften på youtuben kanalen.

  1. Hej TM

   Du skal som minimum have en PMW virksomhed med CVR nummer for at kunne trække ting fra i forbindelse med virksomhedsbrug.

   Rigtig god dag De bedste hilsner Frederik Nielsen

 17. Er du uddannet indenfor revision? Det er dejligt at se der endelig kommer lidt hjælp til youtubere, men jeg tænker det er lidt kritisk at give vejledning til folk, hvis du ikke selv har styr på reglerne. Angående “Hvis du SÆLGER YDELSER for mere end 50.000kr…” – Jeg har snakket med samtlige revisorer der er eksperter indenfor dette område, og reklameindtægter ses ikke som at “sælge en ydelse”. Hvis du sælger merchandise, sender fakturaer/regninger osv. DET er at sælge en ydelse. En youtuber der tjener over 50.000kr om året udelukkende fra adsense reklameindtægter kategoriseres ifølge revisorer ikke som en ydelse, så hvad er det du påstår de skal betale moms af, og hvilken revisor har du været i kontakt med for at nå frem til det? Kan du venligst få dine oplysninger tjekket af en revisor der ved hvad han snakker om indenfor dette område, og få det rettet omgående hvis det skulle vise sig at være forkert, så folk ikke står med de forkerte oplysninger.

  1. Hej Nguyen

   Vi har skrevet følgende indlæg på baggrund af de oplysninger, vi har fundet frem til hos SKAT og vi finder det i overenstemmelse med vores indlæg her. Så vi står selv inde for ovenstående informationer, dog med undtagelse af særlige regler.

   Der kan være særlige regler indenfor området, som du f.eks. er blevet vejledt i. Så hvis din revisor har vejledt dig anderledes, så anbefaler jeg du følger det.

   Du ønskes en rigtig god dag 🙂

   Lasse – Dinero Support

 18. Hejsa Mikkel! – Min søn har tjent 102.000 kr. som YouTuber fra januar til september 2021. Derefter blev hans konto suspenderet på manglende kunstnerisk indhold. Han kommer ikke igang igen. Hvad gør han rent skattemæssigt med det beløb han har tjent ? Mvh Jan Kloster

  1. Hej Jan

   Det er et ret komplekst spørgsmål, da der vil være flere ting i spil. Bl.a. om din søn har haft en virksomhed eller han har tjent dem, som privat person.

   Jeg vil derfor anbefale i kontakter SKAT og finder ud af, hvordan han skal indberette denne indtægt og afregne skatten heraf.

   De bedste hilsner Lasse – Dinero Support

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram