Proløn

ProLøn gør løn nemt og enkelt for virksomheder. De har forskellige løsninger og pakker, så du får en løsning, der passer til lige netop din virksomhed – uanset om du er en lille startup eller en virksomhed 50+ ansatte. Lønsystemet hjælper dig med at automatisere tidskrævende processer, så du får mere tid til at skabe værdi i virksomheden.

  • Læsetid: 4 min.

  • Sidst opdateret 20/10/2022


Hvad er Proløn?

ProLøn er et online lønsystem, der gør det nemt for små og store virksomheder at beregne og udbetale korrekt løn til deres ansatte. 

Lønadministration stiller store krav til den lønansvarlige, som skal have styr på barselsregler, krav til indberetning og meget andet. Med ProLøn behøver du ikke have styr på alle regler og love. Det klarer systemet automatisk for dig, så du kan håndtere lønnen uden bekymringer.

Vælg mellem tre udgaver af ProLøn:

  • ProLøn-Basis – hvis du ikke er medlem af en brancheforening
  • ProLøn-Branche – tilpasset din branche
  • ProLøn-Administrator – hvis du laver løn for andre virksomheder

Der er altså rig mulighed for at få et billigt lønsystem, der passer til lige netop dine behov, hvis du vælger ProLøn.

Lav løn med Dinero Løn – gratis

Dinero Løn er vores digitale lønsystem, som er gratis for Dinero Pro-brugere. Her får du et lønsystem, der lever op til alt det, mindre virksomheder har brug for for at kunne håndtere løn automatisk og spare en masse tid. Læs mere.

Funktioner i ProLøn

Når du skal vælge lønsystem, skal du kigge på funktionerne – ikke kun pris. Har systemet de funktioner, du har behov for i en samlet pakke, eller skal du tilkøbe ekstra ydelser og programmer for at kunne lave løn for dine medarbejdere eller andre?

Udvalgte funktioner i ProLøn:

En af de helt store fordele med et lønsystem er, at det automatiserer mange af de tidskrævende manuelle processer. ProLøn og andre lønsystemer frigiver altså tid i hverdagen, som du i stedet kan bruge på fx dine kunder eller markedsføring.

De har også et tidsregistreringssystem kaldet ProLøn Tid. Her kan du registrere det hele på farten og få det direkte over i ProLøn.

Integrationer til lønsystemer

I Dinero finder du et hav af integrationer til lønsystemer, hvor du nemt kan overføre din data direkte til dit regnskabsprogram. Se alle integrationer til lønsystemer.

Log ind på Mit ProLøn for at få det store overblik

Hvis du bruger ProLøn, skal du blot logge ind på Mit ProLøn med dit firmanavn/brugernavn og kodeord. Så kommer du ind i dit overblik, hvor du blandt andet kan se kommende deadlines, påmindelser, månedlig lønudgift og meget andet. 

Når du er logget ind, kan du bruge alle de forskellige og brugervenlige funktioner, du har i din pakke. Hvis du gerne vil vide mere om ProLøn eller lønadministration generelt, udbyder de forskellige kurser, så du får begge dele helt ind under huden.

Hvis du ikke er kunde hos ProLøn, kan du booke en gratis demo af lønsystemet. Du kan enten gå på opdagelse i systemet selv eller få en guidet demo, hvor en af deres konsulenter tager dig gennem alle funktionerne. Det er nemt og hurtigt at blive kunde hos ProLøn.

Guides og tips til løn og lønadministration

Hos Dinero finder du også guides og tips til løn, så du undgår dyre fejl og misforståelser. Du kan også blive klogere på, hvad der egentlig er af samlede udgifter, når du skal ansætte en ny medarbejder og meget andet.

Ovenstående er blot et lille udvalg af de blogindlæg og ordbogsartikler, du finder her på hjemmesiden. 

Oftest stillede spørgsmål

Et lønsystem hjælper dig med at håndtere løn til dine medarbejdere. Det er ofte et online system, som kan integreres direkte med dit regnskabsprogram, så al data automatisk overføres til regnskabet, hvor det bogføres med det samme.

ProLøn koster 20 kr. pr. lønseddel, men din pris afhænger af flere ting – fx antallet af ansatte, krav til systemet og virksomhedstype. Valg af pakke vil også have betydning for prisen.

ProLøn er en del af Visma, hvis lønsystemer bruges til at udbetale løn til over 800.000 ansatte i alt fra små og mellemstore virksomheder til internationale organisationer.

Du laver en lønseddel digitalt – fx i et lønsystem – eller i hånden. Den skal bl.a. indeholde information om virksomheden og medarbejderen, dato, lønperiode, løn før skat, A-skat og AM-bidrag. Skattekort med fradrag og trækprocent bør også fremgå.

Var denne artikel nyttig?

Relaterede ord

Herunder finder du relaterede ord fra vores regnskabsordbog der relaterer sig til Proløn

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram